Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015 00:03

Είμαστε πιο ενισχυμένοι από πέρυσι

Ο Παναγιώτης Ραμπαβίλας μιλάει στο S.C. για τη νέα χρονιά – τι του χτύπησε άσχημα πέρυσι; - Ποια είναι τα φαβορί; - ποιον θεωρεί χρήσιμο και έναν από τους καλύτερους διαιτητές; - Τα Χριστούγεννα πρόεδρος και διοίκηση να κάνουν δώρο στον Μάκη Βαρθαλίτη Ο Παναγιώτης Ραμπαβίλας μιλάει στο S.C. για τη νέα χρονιά – τι του χτύπησε άσχημα πέρυσι; - Ποια είναι τα φαβορί; - ποιον θεωρεί χρήσιμο και έναν από τους καλύτερους διαιτητές; - Τα Χριστούγεννα πρόεδρος και διοίκηση να κάνουν δώρο στον Μάκη Βαρθαλίτη

Η έλευση του τον περσινό Γενάρη στον ΑΟ Σύρου και η μετέπειτα παρουσία του στον "ιστορικό" ανέτρεψε τα προγνωστικά και οδήγησε την ομάδα της Σύρου μία ανάσα πριν την κατάκτηση του τίτλου που χάθηκε κυριολεκτικά στη λεπτομέρεια.

RAMPA PAPADAKISΟ λόγος για τον Παναγιώτη Ραμπαβίλα, ο οποίος χάρη στη θέληση της διοίκησης και το δικό του ποδοσφαιρικό πείσμα θα συνεχίσουμε να βλέπουμε για ακόμη μία χρονιά στα γήπεδα μας, καθώς όπως φαίνεται έχει βάλει για τα καλά σκοπό, αν υπάρξει κάποτε αποχώρηση από τον ΑΟ Σύρου, αυτή να συνοδεύεται από τον διακαή πόθο που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα.

Ενισχυμένοι

Σίγουρα ο ΑΟ Σύρου και ο πρόεδρος του Γιώργος Φώσκολος, φέτος έβαλαν ψηλά τον πήχη των μεταγραφών, πετυχαίνοντας –πλην λίγων εξαιρέσεων- να ντύσουν στα «κίτρινα» ότι καλύτερο κυκλοφορεί ποδοσφαιρικά στη Σύρο, που σε συνδυασμό με τις ανανεώσεις και την ενίσχυση με παίκτες αξίας όπως ο Ηλίας Κώτσης αναμένεται να είναι μέσα στους διεκδικητές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ο Παναγιώτης Ραμπαβίλας μιλώντας στο s.c. για τον ΑΟΣ της νέας χρονιάς τόνισε: «Η ομάδα θα παρουσιαστή ακόμη πιο δυνατή σε σχέση με πέρυσι, αφού ενισχύθηκε στις θέσεις που νομίζω ότι είχε αδυναμίες και με δυνατό σημείο την επίθεση νομίζω ότι θα πάει πολύ πάει πολύ καλά. Εμείς κάτω από τις οδηγίες του προπονητή μας θα πρέπει να βλέπουμε τα παιχνίδια ένα – ένα και να πετυχαίνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα αρχής γεννωμένης με το ματς Κυπέλλου κόντρα στον Ανδριακό».

ΦαβορίRAMPAVILAS AOS

Πέρυσι ήταν μία χρονιά που όσοι προέβλεψαν ότι θα υπάρξουν φαβορί διαψεύστηκαν, αφού οι θεωρητικά πιο αδύναμες ομάδες ήταν αυτές που προχώρησαν μέχρι τέλους, με τον Πανναξιακό μάλιστα να πανηγυρίζει στο τέλος την κατάκτηση του νταμπλ. Όσο αφορά τι φετινή χρονιά και παρά τις όποιες φιλοδοξίες του, ο Παναγιώτης Ραμπαβίλας δίνει τον τίτλο του φαβορί στον Πανθηραϊκό, ευχαριστώντας μάλιστα για την τιμητική πρόταση τον αντιπρόεδρο του Γιώργο Συνολάκη: «Αφού με ρωτάτε για φαβορί θα δώσω το 50% των πιθανοτήτων στον Πανθηραϊκό και το υπόλοιπο ποσοστό στις άλλες ομάδες. Νομίζω ότι η ομάδα της Σαντορίνης έχει κάνει της δικές της μεταγραφικές κινήσεις και έχει ξοδέψει αρκετά, αλλά τελικά όλα κρίνονται μέσα στο γήπεδο. Με την ευκαιρία θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον κ. Συνολάκη για την πρόταση συνεργασίας που μου έκανε. Εγώ εκείνη τη στιγμή είχα κλείσει στον ΑΟ Σύρου και αυτό αν ξέρετε ότι οφείλετε σε μεγάλο βαθμό στον προπονητή μου Μάκη Βαρθαλίτη».

RAMPAVILAS FASH NAXOSΠρωτάθλημα

Κατά κοινή ομολογία το περσινό πρωτάθλημα και ο τρόπος διεξαγωγής του αποδείχτηκε ρώσικη ρουλέτα για μερικές ομάδες που έχασαν τα πάντα μέσα σε ένα παιχνίδι. Φέτος με την καθιέρωση του μπόνους στα μπαράζ αποτρέπεται το φαινόμενο του «ξαφνικού θανάτου» και καθιστά πιο αξιοκρατική την όλη κατάσταση, πράγμα βρίσκει σύμφωνο και τον Παναγιώτη Ραμπαβίλα: «Θεωρώ καλύτερο τρόπο διεξαγωγής να υπάρχει ένας όμιλος όπου θα παίζουν όλοι με όλους και στο τέλος θα βγαίνει ο πρωταθλητής. Αφού όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό λόγω των δυσκολιών με τα δρομολόγια, νομίζω ότι ο τρόπος διεξαγωγής θα είναι καλύτερος από πέρυσι για τον απλούστατο λόγο ότι ένα πέναλτι δεν θα μπορεί να κρίνει όλο το πρωτάθλημα. Πάντως εγώ συνιστώ σε όλους ψυχραιμία και όχι μεγάλα λόγια».

Διαιτησία

Τι του έμεινε με αρνητικό τρόπο μέσα στο μυαλό από το περσινό πρωτάθλημα; Η γενική παρουσία της διαιτησίας στα παιχνίδια και ειδικά στον τελικό του πρωταθλήματος είναι κάτι που το έχει σχολιάσει και στο παρελθόν ο άσσος τους ΑΟ Σύρου, που όμως έχει πολύ καλή άποψη για τον επί σειρά ετών αρχιδιαιτητή, κ. Λάμπρο Μενδρινό: «Ελπίζω η διαιτησία να κάνει ένα βήμα μπροστά γιατί αυτά που είδα πέρυσι και ειδικά στον τελικό δεν ήταν σωστά… ειλικρινά ελπίζω να πάει καλύτερα. Από ότι όμως με μεγάλη έκπληξη πληροφορήθηκα ένας από τους καλύτερους διαιτητές , ο κ. Μενδρινός δεν θα κοσμεί πλέον με την παρουσία τους αγωνιστικού χώρους. Μακάρι να είναι ψέματα γιατί νομίζω ότι μπορεί να βοηθήσει σημαντικά».

Στόχοι97f3133381a4f023d5c13a5413e3237d l

Οι καλές σχέσεις του Παναγιώτη Ραμπαβίλα τόσο με μέλη της διοίκησης, όσο και με τον πρόεδρο, αλλά και τον προπονητή του Μάκη Βαρθαλίτη είναι ίσως το μυστικό του δεσίματος του παίκτη με τον ΑΟ Σύρου. Κλείσαμε αυτή τη συνέντευξη με τους προσωπικούς στόχους και το μέλλον του Παναγιώτη στον ΑΟ Σύρου, με τον ίδιο, στο κλείσιμο να προτρέπει την διοίκηση για το μεγάλο ποδοσφαιρικό δώρο προς τον Μάκη Βαρθαλίτη: «Η νέα διοίκηση είναι σοβαρή και πάντα κοντά μας, ενώ όλα είναι όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Υπάρχει συμμετοχή και είναι πολύ σωστοί στις υποχρεώσεις τους. Πρέπει να πω ότι φέτος θέλουμε τον κόσμο ακόμη πιο ζεστά κοντά μας. Όσο αφορά τους προσωπικούς μου στόχους, αυτοί είναι να κατακτήσω το πρωτάθλημα με τον ΑΟ Σύρου, που είναι ένας από τους λόγους που έκατσα στην ομάδα. Αν όλα λοιπόν κυλίσουν ομαλά θα μείνω μέχρι το τέλος και προτείνω στον πρόεδρο και την διοίκηση, τον Ιανουάριο, να κάνουν ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό δώρο -όπως ήμουν εγώ πέρυσι- στο προπονητή μας Μάκη Βαρθαλίτη χωρίς να σκεφτούν το κόστος».

RAMPAVILAS

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares