Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015 23:14

Βουλώνει στόματα και μηνύει ο διπλωματούχος Παχατουρίδης

Προπονητική αναβάθμιση μέσω της απόκτησης του διπλώματος UEFAΒ΄ για τον προπονητή του ΑΟ Μυκόνου κ. Θεοφύλακτου Παχατουρίδη, που δείχνει τον δρόμο και σε άλλους προπονητές των Κυκλάδων, οι οποίοι πλέον βάσει και τον προκηρύξεων των φετινών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Κυκλάδων θα πρέπει να είναι κάτοχοι κάποιου επίσημου διπλώματος για να είναι σε θέση να καθίσουν στον πάγκο των ομάδων τους.

Ο κ. Παχατουρίδης κατείχε την πιστοποίηση της ΕΠΟ και πρόσφατα αναβάθμισε το δίπλωμα του που πλέον είναι αρκετό για να κοουτσάρει και σε παραπάνω κατηγορίες.

Αναφερόμαστε ειδικά στη περίπτωση του κ. Παχατουρίδη, καθώς στο σάιτ μας έχουν φτάσει κατά καιρούς κακοπροαίρετα ανώνυμα σχόλια, τα οποία σίγουρα ήταν κακόβουλα και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης προκειμένου να αποκαλυφθούν οι συκοφάντες.

Το sportcyclades.gr θα δώσει στη δημοσιότητα του κακόβουλου αναγνώστη – σχολιαστή, ως ένδειξη σεβασμού σε όλους τους προπονητές που συκοφαντούνται και μάλιστα από άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία που προσφέρει το διαδίκτυο.

Επίσης τιμούμε τον τεχνικό του ΑΟ Μυκόνου, ο οποίος επέλεξε τη συνεργασία της διοίκησης της ομάδας του και προσωπικά του Πρόεδρου Αλέξανδρου Κουκά, όπως και την ομάδα σύνταξης του saitπροκειμένου να ξεσκεπάσει τους συκοφάντες μέσω ειδικού δικηγόρου σε θέματα διαδικτύου ο οποίος πλέον έχει αναλάβει την υπόθεση.

Και όλα αυτά έρχονται να αντιπαρατεθούν με παράγοντα ομάδας που θα αποκαλύψουμε σύντομα, ο οποίος προσπαθώντας να φιμώσει εμάς, επέλεξε να κινηθεί νομικά εναντίων μας για σχόλια τρίτων τα οποία μάλιστα έχουν αφαιρεθεί.

Πλέον η υπομονή όλων μας τελείωσε και θα συμβάλουμε ώστε το ποδόσφαιρο μας να καθαρίσει από διάφορα σκουπίδια που ονειρεύονται να μείνει χαμηλά και να το απομυζούν.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares