Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2015 16:44

Ξεκινά την Κυριακή και ολοκληρώνει το ρόστερ του

Την Κυριακή 21/8 ο Πανναξιακός θα πραγματοποιήσει την πρώτη συνάντηση για τη φετινή χρονιά που σηματοδοτεί και επίσημα την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας της Νάξου.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή Γιώργο Προμπονά έχουν καταλήξει σε 3-4 παίκτες που θα αποκτήσει η ομάδα, ενώ παράλληλα ολοκληρώνονται και οι συμφωνίες παραμονής με σχεδόν όλους τους παίκτες που απάρτιζαν το περσινό κορμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πανναξιακός θα αποκτήσει ένα παίκτη σε κάθε θέση. Δηλαδή, έναν τερματοφύλακα, έναν αμυντικό, έναν μέσο και έναν επιθετικό που θα έχει το εύκολο τέρμα.

Από εκεί και πέρα πολύ σημαντική θεωρείται και η επιστροφή του Γιώργου Καρούση, που θα ξεκινήσει κανονικά με την ομάδα, όπως και οι συμφωνίες με Ναξιώτες παίκτες όπως ο Δρυς και ίσως κάποιοι που θα ανακοινωθούν το άμεσα επόμενο διάστημα. Σε κάθε περίπτωση, όπως αναφέρουν από την διοίκηση των «νταμπλούχων» ο καταρτισμός του ρόστερ θα ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares