Σάββατο, 18 Ιουλίου 2015 22:07

Επιστροφή Μανωλά στον Πανναξιακό

MANOLAS-FLERIANOS 1

Επιστροφή στην ομάδα που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά για τον Ναξιώτη επιθετικό Μανώλη Μανωλά, που μετά από επτά (7) χρόνια απουσίας του λόγω σπουδών θα φορέσει και πάλι την φανέλα των νταμπλούχων.

Ο 24χρονος Μανώλης Μανωλάς έχει μακρινή συγγένεια με τον Κώστα της Ρόμα, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες και συμμαθητές. Ο Ναξιώτης εκτός του Πανναξιακού έχει αγωνιστεί στον Αστέρα Τραγαίας, ενώ συνέχισε να παίζει ποδόσφαιρο στην Ζάκυνθο, όπου παράλληλα με τις σπουδές του φόρεσε τις φανέλες της Φλόγας Κυψέλης και του Απόλλωνα Ζακύνθου.

Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις στο S.C. δήλωσε χαρούμενος για την επιστροφή του στην ομάδα που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά, λέγοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Νάξο και στον Πανναξιακό.. είναι η ομάδα που μεγάλωσα, αγάπησα και μου έδωσε τα πρώτα ποδοσφαιρικά πρότυπα. Από την μεριά μου θα δώσω το 110 % για να πετύχει η ομάδα μου τους στόχους της».

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού αναφέρει: «Στον Πανναξιακό Α.Ο ανήκει από σήμερα ο 24χρονος ποδοσφαιριστής Μανώλης Μανωλάς. Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επιθετικής γραμμής και αποκτήθηκε από τον Α.Ο Απόλλων Ζακύνθου, έτσι ο Μανώλης επιστρέφει μετά από 5 χρόνια απουσίας λόγω σπουδών και πάλι στο νησί της Νάξου. Σημαντικό ρόλο στη μετακίνηση του έπαιξε ο θείος του και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πανναξιακού Μάριος Τσεσμελής. Το σωματείο μας συνεχίζει με την ίδια φιλοσοφία αποκτώντας ντόπιους ποδοσφαιριστές αποτελώντας ένα ακόμη κίνητρο επανένταξης τους στην τοπική κοινωνία».

MANOLAS ZAKYNTHOS

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares