Τρίτη, 14 Ιουλίου 2015 22:25

Να ανακαλέσουν Πανναξιακός ΑΟΝ και Γιαννάκης

Με επιστολή του ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων ζητά διευκρινήσεις από τον πρόεδρο του Πανναξιακού κ. Γιαννάκη σχετικά με δηλώσεις του στην εκπομπή "Κυκλάδες και αθλητισμός" που προβλήθηκε στις 4/6 και είναι επίσης αναρτημένη στο διαδίκτυο.

Τότε ο κ. Γιαννάκης είχε κάνει αναφορά στην διαιτησία θίγοντας το οικονομικό και τις αμοιβές των διαιτητών.

Η ανακοίνωση

ΘΕΜΑ: «Μετακινήσεις διαιτητών Καλαθοσφαίρισης».

Κύριοι,

         Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με δηλώσεις του Προέδρου της ομάδας Πανναξιακός ΑΟΝ κ. Γιαννάκη Γεωργίου στις 04-06-2015 στην τηλεοπτική εκπομπή «Κυκλάδες και αθλητισμός» με παρουσιαστές τον Κο Νικόδημο Λιανό, Κο Σπύρο Μάκαρη και Κα Σοφία Οικονόμου, σχετικά με το κόστος των διαιτητών που μετακινούνται στη Νάξο για να διευθύνουν αγώνες όλων των πρωταθλημάτων της ΕΣΚΚ.

        Επειδή δεν ήταν δυνατόν να γνωρίζετε τις δηλώσεις που επρόκειτο να κάνει ο Κος Γιαννάκης σε μια ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή, ήταν λογικό να μην μας καλέσετε να παρευρεθούμε και εμείς εκεί. Με αυτήν την επιστολή θα θέλαμε τοποθετηθούμε και να καταγγείλουμε το περιστατικό των ανυπόστατων δηλώσεων του συγκεκριμένου παράγοντα που θίγουν την αξιοπιστία του Συνδέσμου μας και την προσπάθεια που καταβάλλουν τόσα χρόνια οι διαιτητές του Νομού μας.

         Αν ο κ. Γιαννάκης έχει καταβάλει διαφορετικό ποσό αποζημίωσης για τις μετακινήσεις των διαιτητών στο νησί της Νάξουαπό αυτό που έχει συμφωνηθεί με την ΕΣΚΚ, παρακαλώ να μας ενημερώσει επίσημα με έγγραφό του αναφέροντας συγκεκριμένα περιστατικά, εάν και εφόσον υπάρχουν. Σε αντίθετη περίπτωση περιμένουμε την έγγραφη συγγνώμη του Σωματείου Πανναξιακός ΑΟΝ και να ανακαλέσει δημοσίως τις δηλώσεις του ο κύριος Γιαννάκης Γεώργιος.

        Παρακαλούμε όπως ενημερωθεί το φίλαθλο Κυκλαδίτικο κοινό, ώστε να έχει εμπεριστατωμένη άποψη λαμβάνοντας γνώση των θέσεων και των δύο πλευρών.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και την δημοσίευση της παρούσας επιστολής.

Μπορείτε να δείτε την σχετική αναφορά στο 1:18:25 του παρακάτω βίντεο

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares