Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2015 20:04

«ΜΠΑΜ» με Τσουκαλά ο Πανθηραϊκός

Ηχηρή μεταγραφή για τον Πανθηραϊκό, που πριν λίγο ανακοίνωσε την συνεργασία του με τον περσινό φύλακα άγγελο του Πανναξιακού Γιάννη Τσουκαλά.

Λίγες μέρες μετά την απόκτηση του γκολκίπερ Γιώργου Καλαμάτα ο Πανθηραϊκός έκλεισε την τετράδα τερματοφυλάκων την οποία θα έχει στην διάθεση του ο Αλέξης Κωνσταντόπουλος και θα συμπληρώνεται από τους Λευτέρη Λιγνό και Τάσο Ξαγοράρη.

Ο Γιάννης Τσουκαλάς είχε πέρυσι μία καταπληκτική χρονιά στους δύο τελικούς (Κύπελλο – Πρωτάθλημα), όπου στην διαδικασία των πέναλτι χάρισε το νταμπλ στον Πανναξιακό, ενώ η πορεία του μέσα στην χρονιά και στα μπαράζ ανόδου τον χρίζει δίκαια στην κορυφή των γκολκίπερ του πρωταθλήματος Κυκλάδων.

Ο Τσουκαλάς είναι 24 χρονών και έχει ύψος 1,84. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στο Μεσολόγγι. Την διετία 2008-2010 ήταν ο βασικός τερματοφύλακας στην κ21 της ΑΕΚ, ενώ την σεζόν 2010-2011 μεταγράφηκε στην Δ΄Εθνική και στους Αγίους Αναργύρους και την επόμενη σεζόν στον Μανδραϊκό που αγωνιζόταν στην ίδια κατηγορία. Το 2012 πήγε στον Αχαρναϊκό στην Γ΄Εθνική και πανηγύρισε μαζί του την άνοδο στην Β’ Εθνική, όπου αγωνίστηκε και έφυγε την επόμενη χρονιά (2014-2015) για τον Πανναξιακό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την απόκτηση του ο Πανθηραϊκός χρειάστηκε να σπάσει την ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιο του παίκτη με τον Πανναξιακό.

Η ανακοίνωση του Πανθηραϊκού:

Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Τσουκαλά, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του Τερματοφύλακα και την περσινή αγωνιστική περίοδο κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο Κυκλάδων με τον Πανναξιακό. Καλωσορίζουμε τον Γιάννη στην οικογένεια του Πανθηραϊκού και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.

TSOYKALAS NERO

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares