Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015 15:12

Η πρώτη παρουσίαση του "Syros City Trail" [vid]

Την Πέμπτη 25 Ιουνίου Πραγματοποιήθηκε, η πρώτη Παρουσίαση του αγώνα πόλης: Syros City Trail, στο Δημαρχείο της Σύρου. Πάρων ήταν ο Δήμαρχος , κύριος Μαραγκός τον οποίο η διοργανώτρια αρχή ευχαρίστησε θερμά για την υποστήριξη του έως τώρα και για τα καλά του λόγια μετά την παρουσίαση!

Με τη συμμετοχή των SyrosRunnersκαι τις πολύτιμες συμβουλές και εργασίες τους, τέλειωσε και η χαρτογράφηση των διαδρομών του αγώνα και ξεκινά η παρουσίαση τους στο αθλητικό κοινό!

Για πληροφορίες και συμμετοχές, επισκεφτείτε:

syroscitytrail.gr   -   facebook.com/syroscitytrail

Θυμίζουμε ότι στις 12 Σεπτεμβρίου 2015 η ChronoSystems σε συνεργασία με την LifeRacing και την υποστήριξη των Syros Runners και του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης διοργανώνουν τον 1ο αγώνα τρεξίματος πόλης με την επωνυμία «Syros City Trail», ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός για το νησί της Σύρου.

Οι αθλητές που θα συμμετάσχουν στον αγώνα, μπορούν να επιλέξουν μια εκ των τριών διαδρομών. 10χλμ για τους έμπειρους αθλητές, 4χλμ για τους νέους και 1χλμ για παιδιά. Στόχος της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της πρωτεύουσας του νησιού, Ερμούπολης, μέσα από μια αθλητική και περιπατητική διαδρομή.

Βίντεο από την Κοινή Γνώμη

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares