Κυριακή, 10 Μαΐου 2015 12:28

Εύκολα ο Κανάρης [vid]

Εύκολη νίκη με 2-0 σημείωσε ο Κανάρης το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο των Νενήτων επί του Πυθαγόρα Κοντακαιίκων στην πρεμιέρα του 10ου ομίλου για τα μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

Ο Κανάρης ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια του αγώνα είχε τον έλεγχο, σημειώνοντας ένα γκολ ανα ημίχρονο, φτάνοντας δίκαια στο τρίποντο. Ουσιαστικά πήρε μια νίκη πιο πολύ ψυχολογίας ενόψει του δύσκολου αγώνα την Τρίτη στη Νάξο.

Στο 42΄ ο Βαϊντερλής με κοντινό σουτ έκανε το 1-0 μετά από κόρνερ του Μονίαρου. Στο 46΄ ο Ζεράϊ με σουτ ύστερα από προσπάθεια του Ατσάλη πέτυχε το 2-0.

Βαϊντελής, Γρίγος, Ζεράϊ είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες του Κανάρη, ενώ για τον Πυθαγόρα οι σπουδαιότερες στιγμές ήταν το σουτ του Μακρή στο 19΄ και του Ευαγγέλου στο 48΄.     

Άριστη η διαιτησία του Κορδολαίμη και των βοηθών του Λάμπρου και Πολυχρονιάδη (από την Ανατολική Αττική). Βέβαια ήταν και εύκολο παιχνίδι.

ΚΑΝΑΡΗΣ: Κωττατής, Χατζηλάμπρου, Γρίγος, Χωρεψιμάς (66΄ Χρουσάκης), Γιοβανάκης, Λέσι, Βαϊντερλής (76΄ Κάργατζης), Μελέκος, Ατσάλης, Μονίαρος, Ζεράϊ (81΄ Φόρσος).

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ: Σκουνδριανός, Σαλούνας, Μαστρογιάννης (75΄ λόγω τραυματισμού Βελονάκης), Κονταράς, Ιωαννίδης, Κατσίκας (67΄ Κοκκινάκης), Ευαγγέλου, Σαράντου, Μακρής (81΄ Κουκουβλής), Κάρσας, Τσεβάς.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Του Δημήτρη Σταυρακάκη

Βίντεο και φωτογραφίες από το SportsChios.gr

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares