Σάββατο, 09 Μαΐου 2015 21:13

Πελέκης: Ο Πανναξιακός ήταν άξιος πρωταθλητής [vid]

Πριν δύο χρόνια έκανε το μεγάλο βήμα και μετακόμισε από την Σύρο στη Λέσβο για λογαριασμό της Καλλονής και συγκεκριμένα για τα τμήματα υποδομής του σωματείου που αγωνίζεται στην super league. Ο λόγος για τον Συριανό προπονητή Χρήστο Πελέκη που βρέθηκε χθες στο γήπεδο του Διαγόρα για να παρακολουθήσει την προσπάθεια του πρωταθλητή Κυκλάδων Πανναξιακού.

Ο Χρήστος Πελέκης μιλώντας στο S.C. τόνισε ότι ο Πανναξιακός είναι άξιος πρωταθλητής στις Κυκλάδες, ενώ για το χθεσινό ματς θεώρησε δίκαιο το αποτέλεσμα. Χαρακτήρισε καταξιωμένο τον συνάδελφο του Γιώργο Προμπονά, ενώ είχε μόνο καλά λόγια και για την διοίκηση του Πανναξιακού.

Όσον αφορά την πατρίδα του την Σύρο ο κ. Πελέκης ευχήθηκε να ανεβάσει μία ομάδα την Γ΄Εθνική, πράγμα που όπως είπε αξίζει στον κόσμο του νησιού.

Από την μίνι συνέντευξη δεν θα μπορούσε να λείψει η αναφορά στην ομάδα του την Καλλονή, όπου εκτελεί χρέη προπονητή στην ομάδα κ17 του συλλόγου. Ο νεαρός προπονητής τόνισε ότι η Καλλονή δουλεύει σωστά πάνω στις υποδομές και μέρα με τη μέρα υπάρχει βελτίωση.

Δείτε το βίντεο

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares