Τετάρτη, 06 Μαΐου 2015 11:14

Τέλος εποχής για Γκούτζα στην Μήλο;

Είναι αρκετός καιρός που στον Παμμηλιακό υπάρχουν δύο στρατόπεδα, όσον αφορά αν πρέπει να συνεχίσει η να αντικατασταθεί ο Ζαχαρίας Γκούτζας.

Ο προπονητής που σίγουρα έχει συνδέσει και ταυτίσει το όνομα του με την ομάδα της Μήλου, από το τελευταίο παιχνίδι των μπαράζ, είχε στις δηλώσεις του αφήσει να διαφανεί ότι η παραμονή του ήταν αβέβαιη.

Πιθανόν μετά από 18 ολόκληρα χρόνια στο τιμόνι, η αδυσώπητη φθορά του χρόνου, να έχει φέρει το αδιέξοδο στις σχέσεις του με την ομάδα.

Άλλωστε η αμφισβήτηση του ψιθυρίζεται έντονα τους τελευταίους μήνες, αφού του καταλογίζονται ευθύνες, τόσο στην διαχείριση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας, όσο και στην αποτυχία της ομάδας στα μπαράζ.

Ιδίως στην αξιοποίηση των παικτών που έρχονται με μεταγραφή, καθώς δεν τυγχάνουν της ίδιας μεταχείρισης με τους παλιούς, τον κορμό της ομάδας που θεωρούνται παιδιά του κόουτς.

Επειδή ο Παμμηλιακός δεν μπόρεσε να μπει στην τετράδα, ουσιαστικά δεν αξιοποίησε την έδρα του, με δύο ήττες από τους βασικούς ανταγωνιστές του, έμεινε η εντύπωση ότι δεν εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την πληθώρα επιλογών που ο προπονητής είχε φέτος.

Αφορμή για το συμπέρασμα ότι μάλλον θα έχουμε αλλαγή στον πάγκο των κόκκινων της Μήλου. πήραμε από κάποιες πληροφορίες εκτός νησιού, που αναφέρουν ότι η διοίκηση ψάχνεται, για επιλογές που θα γυρίσουν σελίδα και θα φρεσκάρουν την ομάδα.

Λάβαμε και κάποια τηλεφωνήματα από ανθρώπους του ποδοσφαίρου, εκτός Κυκλάδων, που μας ζητούσαν πληροφορίες για την ποδοσφαιρική κατάσταση στο νησί και λεπτομέρειες που θα ρωτούσε κάποιος που σκέπτεται να μετακομίσει στην Μήλο, καθώς και για το πως είναι το πρωτάθλημα Κυκλάδων.

Από τις επαφές μας αυτές μας δημιουργήθηκε η αίσθηση πως ο Παμμηλιακός θα βαδίσει σε διαφορετικό δρόμο φέτος.

Σε κάθε περίπτωση η κατάσταση με τις αμφισβητήσεις του προπονητή και το κλίμα εξ'αιτίας αυτών, όσο χρονίζει βλάπτει εμφανώς τον σύλλογο και πρέπει οι αρμόδιοι να το αντιμετωπίσουν ριζικά προς την μία η την άλλη κατεύθυνση.

Όλοι καταλαβαίνουν πως το κλίμα διχασμού δεν είναι δυνατόν να συνεχίζεται.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares