×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 534

Σάββατο, 04 Απριλίου 2015 20:24

Μεγάλη νίκη για τον Ανδριακό μέσα στην Τήνο

Μεγάλη νίκη που τον κρατάει σε τροχιά παραμονής πέτυχε ο Ανδριακος επικρατώντας  του Π.Α.Σ. Τήνου  του με σκορ 2-3.

Η ομάδα του Ανδριακου με αυτή  την νίκη φτάνει του έξι βαθμούς και περιμένει κάλο αποτέλεσμα από την Σύρο για να μπει ξανά για τα καλά στο παιχνίδι της παραμονής ενώ Π.Α.Σ. Τήνου ο οποίος έκανε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια έχασε κάθε ελπίδα έστω και για την δεύτερη θέση. Σκόρερ του αγώνα  ήταν για τον Π.Α.Σ. Τήνου οι Ζαλωνης Ι. (42') Φώσκολος 55' ενώ για τον Ανδριακο οι Ισλαμαι (27') Κουλουρης (68') και Γλυνος (84).

Το αγώνα επισκίασε ο σοβαρός τραυματισμός του Ζαλωνης Ι. στο γόνατο.

Ο αγώνας ξεκίνησε πολύ δυνατά με τον Ανδριακο να πιέζει και μόλις στο 10' ένα σουτ του Κουλούρη από τα αριστερά τράνταξε το αρεστερό δοκάρι του Καμολίνου.

Η υπεροχή του Ανδριακού καρποφόρησε στο 27ο λεπτό όταν σε σύγχυση στην περιοχή του ΠΑΣ Τήνου ο Κουλούρης έπιασε δυνατό σούτ, ο Καμολίνος απέκρουσε αλλά η μπάλα πήγε στον Ισλαμάϊ που προ κενής εστίας έκανε το 0-1.

Στη συνέχεια ο Π.Α.Σ. Τήνου ανέβασε λίγο απόδοση και στο 42' κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του  Φώσκολου από τον Ισλαμάι, την εκτέλεση ανέλαβε ο Ζαλωνης Ι. ο οποίος  έκανε  το 1-1 σκορ το οποίο ήταν και το τελικό του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ Τήνου μπήκε πολύ δυνατά και μόλις στο 47’ το πλασέ του Φώσκολου έφυγε λίγο άουτ από την εστία του Στυλιανού.

Στο 51’ το σουτ του Γιαννησόπουλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 55’ ήρθε η λύτρωση για τον ΠΑΣ Τήνου καθώς από την εκπληκτική μπαλιά του Βιδάλη ο Φώσκολος πλάσαρε αυτή την φορά σωστά και έκανε το 2-1.

Η πίεση συνεχίστηκε συνεχίστηκε και στο 58’ το φάουλ του Φώσκολου βρήκε την συμβολή των δοκών του Στυλιανού και έφυγε άουτ. Εκεί όμως επιβεβαιώθηκε ο νόμος του ποδοσφαίρου όταν χάνει κάποιος τις ευκαιρίες να δέχεται γκολ με την προειδοποιητική βολή να έρχεται στο σουτ του Ισλαμάϊ το οποίο έδιωξε εκπληκτικά σε κόρνερ ο Καμολίνος αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Κουλούρης εκμεταλλεύτηκε μια εκπληκτική πάσα του Γλυνού στην πλάτη της άμυνας και πλασάροντας ωραία τον Καμολίνο ισοφάρισε σε 2-2..

Στο 80 λεπτό ήρθε το σοκ για τον Π.Α.Σ. Τήνου όταν σε μια φάση του αγώνα ο Ζαλωνης Ι. δεν πάτησε καλά με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά για τους Τηνιακού, ο Κουλούρης στο 87’ τσίμπησε την μπάλα από τον Καμολίνο και ο Γλυνός Α. προ κενής εστίας έκανε το τελικό 2-3 και ταυτόχρονο με μεγάλη νίκη μέσα στην Στενή.

Οι συνθέσεις του αγώνα :

Π.Α.Σ. Τηνου (Σουρανης): Καμολινος, Δελωτης (22'Ζαλωνης Ι. - 82 Ναζος), Θεοδώρου, Αρμακολας, Βιδος, Κελαδιτης, Φωσκολος, Βιδαλης, Δαρμης (70'Ξενοπουλος), Βελαλοπουλος, Γιαννησοπουλος.

Ανδριακος (Μπενας): Στυλιανος, Ισλαμαι, Ψαριανος, Χαλας Μ., Κριτης, Ζαννακης, Γλυνος Α., Γρυμανης, Κουλουρης, Τζορτανιδης, Χαλας Α.

pas tinou-andriakos-4-4-2014-5

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares