×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 534

Πέμπτη, 02 Απριλίου 2015 23:53

Στους κορυφαίους ο Μανωλάς, σενάρια για Αρσεναλ

Πέρυσι η Αρσεναλ δεν ήθελε να δώσει 8 εκατ. ευρω στον Ολυμπιακό για τον Ναξιώτη Κώστα Μανωλά και τώρα δεν αποκλείεται να δώσει ακόμη και 20 για να τον φέρει στο Λονδίνο.

Πως αλλάζουν οι καιροί. Πέρυσι, η Αρσεναλ θεωρούσε ότι ήταν πολλά τα οκτώ εκατομμύρια ευρώ που ζητούσε ο Ολυμπιακός ακατέβατα για να αποκτήσει τον Κώστα Μανωλά και τώρα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες όχι απλά κινείται και πάλι για την απόκτησή του από την Ρόμα αυτή τη φορά αλλά δεν θα διστάσει να δώσει «γη και ύδωρ». Ο Ναξιώτης αμυντικός με την ομάδα της «Αιώνιας Πόλης» κάνει πολύ καλές εμφανίσεις και ο Αρσέν Βενγκέρ τον σημειώνει και πάλι στο μπλοκάκι του. Όπως αναφέρει το «Sky Italia» ο Αλσατός τεχνικός των Λονδρέζων θεωρεί πως ο Κώστας Μανωλάς μπορεί να αποτελέσει τον… βράχο στην αμυντική γραμμή της ομάδας και εμφανίζεται διατεθειμένος να… ξοδέψει περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ (!!!) για να «πείσει» την Ρόμα να τον παραχωρήσει. Από την πλευρά τους οι «Τζιαλορόσι» αν και ετοιμάζονται για σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ τους μετά την απώλεια του πρωταθλήματος από την Γιουβέντους λένε όχι στην αποχώρηση του Μανωλά. Όπως έγραψε η εφημερίδα «Tempo», η Ρόμα δέχθηκε προτάσεις από αρκετούς εκπροσώπους συλλόγων, αλλά απάντησε όλες αρνητικά, αφού θέλει να επενδύσει και άλλο στο ταλέντο του.

Στους κορυφαίους

Να σημειώσουμε ότι για το πρώτο τρίμηνο του 2015 ο Κώστας Μανωλάς είναι στην 1η δεκάδα των καλύτερων αμυντικών της Ευρώπης. Ο Ναξιώτης αμυντικός της Ρόμα βρίσκεται στην 9η θέση της λίστας των κεντρικών αμυντικών του “ CIES Football Observatory Weekly Post”, καθώς με τις εμφανίσεις του, τους πρώτους μήνες της χρονιάς έχει συλλέξει 64 βαθμούς, μπροστά από βαριά ονόματα όπως ο Κιελίνι της Γιουβέντους και ο Μασεράνο της Μπαρτσελόνα. Στην πρώτη θέση είναι ο Εμίρ Σπάχιτς της Λεβερκούζεν με 100 πόντους. Ακολουθούν οι Μάρτιν Ντεμικέλις της Μάντσεστερ Σίτι και Ματ Χούμελς της Ντόρτμουντ. Οι τρεις καλύτεροι μέσοι είναι οι Νούρι Σαχίν της Ντόρτμουντ, Πολ Ποκγμπά της Γιουβέντους και Φερναντίνιο της Μάντσεστερ Σϊτι. Την πρώτη τριάδα των μεσοεπιθετικών συγκροτούν οι Αζάρ (Τσέλσι), Οζίλ (Άρσεναλ), Νάβας (Μάντσεστερ Σίτι) και των επιθετικών οι Λιονέλ Μέσι της Μπαρτσελόνα, Άριεν Ρόμπεν της Μπάγερν Μονάχου και Μπας Ντοστ της Βόλφσμπουργκ.

Πηγή: Εφημερίδα Κυκλαδική

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares