Τετάρτη, 01 Απριλίου 2015 23:17

Σιγάλας: Θα απόσχω εάν χρειαστεί

Με μία επιστολή προς τα σωματεία και τα ΜΜΕ ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων παίρνει θέση σχετικά με τις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΣ Κυκλάδων, τονίζοντας ότι θα είναι πάντα στο πλευρό του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου.

Στην ανακοίνωση του αυτή ο κ. Σιγάλας κάνει λόγο ακόμα και για αποχή από την εκλογική διαδικασία εφόσον εκτιμήσει ότι οι διεκδικητές της ηγεσίας της ΕΠΣ είναι εις θέση να προσφέρουν έργο.

Φυσικά ο πρόεδρος, υποδεικνύοντας το κακό κλίμα που υπάρχει στην Ένωση κάνει λόγο για συνεργάτες που έχουν διαχωρίσει την θέση τους, ενώ κατά κάποιον τρόπο προειδοποιεί ότι σε κάθε περίπτωση θα παρέμβει όπου αυτό είναι απαραίτητο.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Γιάννη Σιγάλα  

Ενόψει του Άγιου Πάσχα και της Ανάστασης του Χριστού, σας απευθύνω τις θερμότερες ευχές μου, καθώς και στα μέλη του ΔΣ σας, τους αθλητές, τους Προπονητές, τις οικογένειές σας και σε όλους τους Κυκλαδίτες .

     Με την ευκαιρία αυτή θεωρώ χρέος μου να σας ενημερώσω, σχετικά με τις σκέψεις που με διακατέχουν, αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε .

     Το μόνο που με απασχολεί τώρα είναι τα Σωματεία μας και η ομαλή ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων μας . Άλλα θέματα, όπως οι εκλογές της Ένωσης του Ιουνίου, θα με απασχολήσουν μετά την ολοκλήρωση των διοργανώσεων .

     Παρακολουθώντας βέβαια το θέμα, διαπίστωσα ότι υπάρχει έντονη κινητικότητα σ’ αυτό το θέμα, χωρίς την δική μου συμμετοχή, από πρώην συνεργάτες μου, που έχουν διαχωρίσει την θέση τους από εμένα .

     Επίσης με θετική έκπληξη είδα ότι έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον και από άλλους Παράγοντες, χωρίς να γνωρίζω λεπτομέρειες, για την Διοίκηση της Ένωσης . Το γεγονός και μόνο ότι σε δύσκολους καιρούς υπάρχει ενδιαφέρον για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο, από πολλούς ανθρώπους, είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο .

     Με βάση τα δεδομένα που θα διαμορφωθούν και αφού διαπιστώσω ότι οι ενδιαφερόμενοι έχουν καλή διάθεση και τις δυνατότητες να υπηρετήσουν, για την βελτίωσή του το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο, έχω την πρόθεση, αφού εκτιμήσω την κατάσταση και εάν το θεωρήσω χρήσιμο, να απόσχω από αυτή την εκλογική διαδικασία, δίνοντας την ευκαιρία και την δυνατότητα, σε νέους Παράγοντες, να εργαστούν και να προσφέρουν στην Ένωση και τα Σωματεία μας .

     Βέβαια και σε αυτή την περίπτωση, εγώ θα παραμείνω ενεργός, στο πλευρό της Ένωσης και των Σωματείων, έτοιμος να παρέμβω, εάν διαπιστώσω ότι τα πράγματα δεν θα έχουν θετική εξέλιξη, για το ποδόσφαιρό μας .

     Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι η Ένωση και τα Σωματεία μας είναι για εμένα σαν παιδιά μου, τα οποία υπηρετώ με ανιδιοτέλεια, αγάπη και εντιμότητα επί εικοσιεννέα (29) συνεχή χρόνια, δηλαδή την μισή μου ζωή, οπότε θα μου ήταν αδύνατον να τα εγκαταλείψω και να πάψω να ενδιαφέρομαι έντονα γι’ αυτά .

     Βλέποντας λοιπόν τις εξελίξεις θα καθορίσω και την στάση μου .

     Είμαι πάντοτε στην διάθεσή σας .

Σύρος   1-4-2015

Με τιμή

Γιάννης Σιγάλας

Πρόεδρος ΕΠΣ Κυκλάδων

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares