Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015 01:22

Σημαντικό πέρασμα από την Τήνο

Με σημαντική νίκη 1-2 επί του ΠΑΣ Τήνου συνέχισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Πάγος, που μετά το πέρας και τις 2ης αγωνιστικής συγκατοικεί στον κορυφή του 1ου ομίλου με τον Αίαντα, με τις δύο συριανές ομάδες να έχουν τον πρώτο λόγο όσον αφορά την υπόθεση παραμονή στην Α΄Κυκλάδων.

Ο ΠΑΣ Τήνου ξεκίνησε τον αγώνα χάνοντας κάποιες καλές ευκαιρίες, αλλά ο Πάγος ήταν η ομάδα που άνοιξε το σκορ, όταν σε μια αντεπίθεση και μετά από λάθος του Κελαδιτη ο Βάλβης άνοιξε το σκορ του αγώνα, με το 0-1 να είναι το σκορ του 1ου ημιχρόνου.

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο με τον ΠΑΣ να μπαίνει δυνατά και στο 63' μετά από ωραία ασίστ του Βελαλοπουλου ο Ζαλωνης με ωραίο πλασέ έκανε το 1-1. Στην συνέχεια ο τερματοφύλακας του Πάγου Αραγιάννης έγινε η μορφή του αγώνα αφού είχε καταπληκτικές επεμβάσεις.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για ένα γκολ που του Ζαλώνη που ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο 86' η ομάδα της Σύρου χτυπά και πάλι στην αντεπίθεση, με τον Παράβαλο να μην συγχωρεί αρχικά λάθος του Νάζου και στη συνέχεια να νικά τον Καμολίνο διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

Σε γενικές γραμμές η διαιτησία των: Βαρδακαστάνη, Ρούσσου και Μπελίτση ήταν πολύ καλή.

ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ (Σουράνης): Καμολινος, Αρμακολας, Θεοδώρου (25' Βίδος), Κελαδίτης, Ζαλώνης Ν., Νάζος, Φώσκολος, Βελαλόπουλος, Ξενόπουλος (75' Δαρμής), Ζαλώνης Ι., Βιδάλης Φ.(65' Γιαννησόπουλος).

ΠΑΓΟΣ (Ξενικάκης): Αραγιάννης, Μιχάλοβιτς (54' Ρούσσος Κ.), Ξένος, Ρούσσος Ν., Αναγνωστόπουλος, Ρούσσος Γ., Ρούσσος Κ., Τρόκα (82' Παράβαλος), Παπιτσης, Χούρος (89' Πριντεζης), Βαλβης.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares