Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015 21:33

Παράταση στην αγωνία ΑΟ Πάρου - Άγιαξ Σύρου 1-1.

Μέχρι το Σάββατο το βράδυ, που έχει οριστεί το τελευταίο ματς του Άγιαξ με τον Παμμηλιακό, θα περιμένουμε για να ξεκαθαρίσει η υπόθεση της δεύτερης θέσης στον β όμιλο του πρωταθλήματος.

Ο Νηρέας έμεινε οριστικά εκτός διεκδίκησης μετά την ισοπαλία στην Παροικιά.

ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

AO PAROY 2014-2015

Ο ΑΟ Πάρου μπήκε δυνατά και μάλιστα ευτύχησε στο 6' να κερδίσει πέναλτι, όταν ο Δεναξάς απρόσεκτα ανέτρεψε τον Ρούσσο και ο Καράι άνοιξε το σκορ.

Για 35 λεπτά οι φιλοξενούμενοι είχαν παθητικό ρόλο στο παιχνίδι, δέχτηκαν μεγάλη πίεση με ευκαιρίες και δύο δοκάρια των γηπεδούχων σε ένα λεπτό, πρώτα με τον Ρούσσο και αμέσως μετά με τον Παντελαίο.

Στο διάστημα αυτό οι παίκτες του κ. Τριανταφυλλάκου θα μπορούσαν να τελειώσουν το ματς, αλλά αντίθετα στο 35' δέχτηκαν την ισοφάριση στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία του αντίπαλου τους.

Ο Βαμβακούσης εκτέλεσε θαυμάσια ένα φάουλ από πλάγια και προκάλεσε σύγχυση στο κέντρο της άμυνας.

Από την ομαδική αδράνεια επωφελήθηκε ο προωθημένος Καμπάνης που από κοντά βρήκε δίκτυα.

ΑΛΛΑΓΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ

Το γκολ αυτό άλλαξε την εικόνα των ομάδων.

Οι μεν Συριανοί πήραν αυτοπεποίθηση και πίστη, γιατί είναι γεγονός πως μπήκαν φοβισμένα, δεδομένης και της απειρίας τους, ενώ οι γηπεδούχοι αγχώθηκαν και απώλεσαν το καθαρό μυαλό στις επιλογές τους.

aop-ajax-24-2-2015-2

Αυτό φάνηκε πιο καθαρά στην επανάληψη, όπου η αναμενόμενη μεγάλη πίεση από πλευράς γηπεδούχων δεν ήλθε ποτέ και οι νεαροί του κ. Ρούσσου πατούσαν πλέον πιο σταθερά και διαχειρίστηκαν άριστα την τακτική τους κρατώντας τον βαθμό που οπωσδήποτε ήθελαν για να παίξουν τα ρέστα τους στο τελευταίο παιχνίδι.

Ευκαιρίες λίγες εκατέρωθεν με πιο σημαντική του Καράϊ λίγο πριν το τέλος.

Από το 74' ο Γιουρτζίδης εκνευρισμένος από ένα κακό κοντρόλ κλώτσησε την μπάλα και είδε την δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα.

Ο διαιτητής κ. Ζαράνης πάντα κοντά στις φάσεις, δεν άφησε περιθώρια αμφισβητήσεων, ενώ με την γενικά καλή στάση των ποδοσφαιριστών, λειτούργησε άριστα και ο πειθαρχικός έλεγχος.

Τα ίδια ισχύουν και για τους βοηθούς κ.κ Μουτάφη και Βασάλο.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΟ ΠΑΡΟΥ: (Τριανταφυλλάκος Δ.), Μανέκας 6.5, Κρουσταλλάκης 7, Σένκα 7, Σκιαδάς 6.5, Πετρόπουλος 7, Παντελαίος 7, Γιουρτζίδης 7, Κληρονόμος 6.5 [76' Γαβαλάς], Ρούσσος 7 [68' Νίκας], Αρκουλής 7, Καράι 6.5

ΑΓΙΑΞ ΣΥΡΟΥ: (Ρούσσος Δ.), Βαμβακούρης 7, Λούσσας 7, Βαμβακούσης 7.5, Αργυρός 7, Καμπάνης 7.5, Μαυράκης 7, Καραδήμας 6.5 [74'Μήτσκας], Καρίμαλης 6.5, Μουλίδης 6.5 [78' Γεράρδης], Καφτηράνης 6.5 [46' Δεναξάς Β. 7] Δεναξάς Μ.7

Δείτε περισσότερες φώτος απο την Πάρο εδώ...

aop-ajax-24-2-2015-3

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares