Κυριακή, 08 Φεβρουαρίου 2015 08:25

Δήλωση βόμβα του προέδρου του Νηρέα Μ. Σιφναίου

Αμέσως μετά την λήξη του αγώνα του Νηρέα με τον ΑΟ Πάρου, ο πρόεδρος του Νηρέα Μάνος Σιφναίος με δηλώσεις του κατελόγισε χωρίς να κατονομάσει, παρασκηνιακές ενέργειες για να μην αγωνιστούν δύο παίκτες της ομάδας του στον αγώνα.

Ο Δελημπαλταδάκης με τον Φραγκογούλα, που υπηρετούν στην Ελληνική αστυνομία απουσίαζαν γιατί αποσπάστηκαν για ένα μήνα στην Τζιά για υπηρεσιακές ανάγκες.

Εμμέσως πλην σαφώς ο πρόεδρος μας κατήγγειλε, ότι υπάρχει παρασκήνιο που ώθησε τους συγκεκριμένους να λείψουν στο χρονικό διάστημα που διανύουμε, ακριβώς για να μην αγωνιστούν.

Μας έκανε μεγάλη εντύπωση η σιγουριά του προέδρου, φαντάζει ανήκουστο και πρωτοφανές ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά τέτοιου τύπου ρεπορτάζ δηλώνουμε πως αδυνατούμε να κάνουμε και φυσικά περιμένουμε την αντίδραση της διοίκησης του ΑΟ Πάρου, μήπως και καταλάβουμε τι ακριβώς συμβαίνει.

Θα πρέπει να διατυπωθούν επιχειρήματα και στοιχεία γιατί το θέμα είναι σοβαρό και εμπλέκει πολλούς ανθρώπους.

Σε συμπληρωματική δήλωση που έκανε ο πρόεδρος του Νηρέα κ. Σιφναίος μας τόνισε ότι: «Η συγκεκριμένη δήλωση δεν έχει καμία σχέση με το ΑΤ Πάρου και αφορά παρασκηνιακές κινήσεις παραγόντων»

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares