Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015 17:21

Στα κυανέρυθρα ο αρχηγός του ΑΟ Σύρου

Μεγάλη μεταγραφική κίνηση από τον ΑΜΣ Φιλωτίου που έντυσε στα κυανέρυθρα τον επι σειρά ετών αρχηγό της Άνω Σύρου και του ΑΟ Σύρου Γιάννη Τζώρτζη. Μεγάλη μεταγραφική κίνηση από τον ΑΜΣ Φιλωτίου που έντυσε στα κυανέρυθρα τον επι σειρά ετών αρχηγό της Άνω Σύρου και του ΑΟ Σύρου Γιάννη Τζώρτζη.

Τον κινητήριο μοχλό στον άξονα και τη μεσαία γραμμή του ΑΜΣ Φιλωτίου αναμένεται να αποτελέσει το νέο του μεταγραφικό απόκτημα Γιάννης Τζώρτζης.

Ο Συριανός άσσος με την τεράστια εμπειρία έγινε μεταγραφικός στόχος της ομάδας της Νάξου, η διοίκηση της οποίας αναγνώρισε στο πρόσωπο του Τζώρτζη τον παίκτη που θα δώσει περισσότερη κίνηση στον άξονα και θα αποτελέσει ένα καλό τρίο μαζί με τους Ζούλη και Κρητικό.

TZORTZIS ORTHIAΚαριέρα

Ο Γιάννης Τζώρτζης μετρά τρεις τίτλους με τρεις διαφορετικές ομάδες. Έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα με Ελλάς Σύρου και Άνω Σύρο, όπως και ένα Κύπελλο πέρυσι με τον ΑΟ Σύρου, όπου μάλιστα σκόραρε [βλ. βίντεο]. Η καριέρα του Συριανού μέσου είναι πλούσια όσον αφορά την συμμετοχή του σε πρωταθλήματα όπως είναι αυτό της Δ΄Εθνικής, ενώ έχει και εμπειρία από το πρωτάθλημα του Πειραιά, όπου για έναν χρόνο αγωνιζόταν στον Αετό Κορυδαλλού. Πιο συγκεκριμένα ο Τζώρτης ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Ελλάς Σύρου, στη συνέχεια μεταγράφηκε στον ΑΟ Σύρου από όπου μεταπήδησε για έναν χρόνο στον Αετό Κορυδαλλού. Η επιστροφή του στη Σύρο ήρθε για λογαριασμό του Πάγου και σύντομα πήρε μεταγραφή στην Άνω Σύρο, όπου ήταν ο αρχηγός της ομάδας και με την οποία είχε και συμμετοχές στην Δ΄Εθνική. Η αρχηγία συνεχίστηκε γι αυτόν και στον ΑΟ Σύρου, όπου τα τρία τελευταία χρόνια φορούσε το περιβραχιόνιο, κερδίζοντας τον σεβασμό συμπαιχτών και αντιπάλων. Χαρακτηριστικό της δομής του ως άνθρωπος αποτελεί το γεγονός ότι ήταν ο παίκτης που ενώ όλοι κρυβόταν, αυτός πάντα έβγαινε να μιλήσει στα δύσκολα.

Φίλοι

Πολλά έπαιξαν ρόλο στην απόφαση του Γιάννη Τζώρτζη στο να πει το ναι. Σίγουρα ένα από αυτά είναι η παρουσία δύο πρώην συμπαικτών του στον ΑΜΣ Φιλωτίου. Ένας από αυτούς ο Ιάκωβος Σταματίου, με τον οποίον διατηρούσαν άριστες φιλικές σχέσεις κατά την περσινή περίοδο στον ΑΟ Σύρου. Επίσης η παρουσία του Θοδωρή Χαβδούλα στην ομάδα της Νάξου ίσως έπαιξε σημαντικό ρόλο, αφού όλοι γνωρίζουμε την ποδοσφαιρική αξία και τον χαρακτήρα που διαθέτει. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο Τζώρτζης πριν πει οριστικά το ναι στο Φιλώτι είχε μιλήσει με τους δύο παίκτες, οι οποίοι είχαν μόνο θετικά να πουν για την διοίκηση, τον τρόπο λειτουργίας και το κλίμα που επικρατεί στον ΑΜΣ Φιλωτίου.

Πατέρας

Σύμφωνα με πληροφορίες Γιάννη Τζώρτζης και ΑΜΣ Φιλωτίου δεν χρειάστηκαν παρά λίγες επαφές ώστε να τα βρουν σε όλα, καθώς υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων και η διοίκηση των ορεινών του κατέθεσε μία πρόταση που δύσκολα θα μπορούσε να αρνηθεί. Ίσως αυτή η νέα σελίδα για τον Τζώρτζη να σημαίνει κάτι παραπάνω γι αυτόν, όντας σημαδιακή αφού η πρώτη επαφή με τη νέα του ομάδα ήρθε λίγες ώρες μετά τη γέννηση του πρώτου του παιδιού (του ευχόμαστε να το δει όπως θέλει).

Ευχαριστώ

Ο Γιάννης Τζώρτζης δεν είναι από τα άτομα που καταθέτουν εύκολα τα όπλα και όπως προείπαμε φημίζεται για πολλά πράγματα, μεταξύ αυτών και το πείσμα και η αγωνιστικότητα του. Προφανώς ο ΑΟ Σύρου δεν θα ήθελε να χάσει έναν παίκτη με την αξία του Γιάννη, αλλά μερικές φορές στο ποδόσφαιρο μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες που οδηγούν σε αδιέξοδα. Κάπως έτσι έγινε και στην περίπτωση του Τζώρτζη, με τον ίδιο πάντως να ευχαριστεί την πρώην του ομάδα, από την οποία έφυγε ως ελεύθερη μεταγραφή:

«Ευχαριστώ πολύ την ομάδα του Φιλωτίου και τους ανθρώπους της διοίκησης για το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν για μένα και γι αυτά που έκαναν για να φτάσουμε σε συμφωνία. Από την πλευρά μου θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω και να κατακτήσουμε τους στόχους που έχουμε βάλει. Ευχαριστώ πολύ τον πρώην πρόεδρο μου κύριο Γιώργο Φώσκολο για την ως τώρα άψογη συνεργασία μας και εύχομαι στην ομάδα που τόσο αγάπησα τον ΑΟ Σύρου καλή επιτυχία στη συνέχεια του πρωταθλήματος . Επίσης ευχαριστώ τον Πέτρο Ραουζαίο για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Εύχομαι να ολοκληρώσουν τους στόχους που έχουν θέσει».

Δείτε το γκολ (3.60) που πέτυχε ο Τζώρτζης στον περσινό τελικό Κυπέλλου με την Θύελλα, όπως και τι δήλωσε (3.52) μετά από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

 

TZORTZIS FASH

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares