Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2015 01:08

Εύκολα με “καρέ” Σταματίου [pics]

Με το δεξί μπήκε στο 2015 ο ΑΜΣ Φιλωτίου, ο οποίος στο πρώτο επίσημο ματς των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Κυκλάδων για τη νέα χρονιά, επικράτησε εύκολα με 4-0 του ΠΑΣ Νάξου και παρέμεινε μόνος δεύτερος στον βαθμολογικό πίνακα του 3ου ομίλου.

NAXOS STRATOURIS BARCODEΗ ομάδα του Δημήτρη Παλάζη ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έχοντας έναν Σταματίου σε πολύ καλή μέρα, με τον στράικερ των “Ορεινών” να πετυχαίνει καρέ τερμάτων και να χρίζεται ο μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης, επαναλαμβάνοντας το περσινό ρεκόρ που κατείχε ο ίδιος όταν στο παιχνίδι της πρώην ομάδας του του ΑΟ Σύρου με την Στενή είχε επίσης σκοράρει τετράκις.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΑΜΣ Φιλωτίου ξεκίνησε πιο δυνατά, επιδιώκοντας να καθαρίσει από νωρίς τη νίκη και να διώξει το άγχος από πάνω του. Στο 25' και ενώ το Φιλώτι είχε 3-4 ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ ο Σταματίου πετυχαίνει το πρώτο σκορ της αναμέτρησης κάνοντας το 1-0. δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης κάνει 2-0 τα τέρματα για την ομάδα του με το 2-0 να πάει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης ο ΠΑΣ Νάξου ανέβασε την απόδοση του, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν ένα δοκάρι σε σουτ του Σκιαδά, ενώ στο ενδιάμεσο (53΄0 ο Σταματίου μετά από μία φάση διαρκείας είχε καταφέρει να κάνει το 3-0. Η συνέχεια απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα για το Φιλώτι που είχε δοκάρι με τον Μουστάκη στο 85΄να πετυχαίνει ακόμη ένα τέρμα με όμορφο γυριστό σουτ του Σταματίου στο 91΄, που διαμόρφωσε το τελικό 4-0. ενώ είχε και ένα ακυρωθέν γκολ στο 93΄.

Διαιτιτικό τρίο ήταν οι: Βάιλας, Φαν Άακεν και Νεοκοσμίδης.

Συνθέσεις

ΑΜΣ Φιλωτίου (Παλάζης): Ανυφαντάκης, Μουστάκης Γ. (67΄Κρασσάς), Κατσουρός (72΄Προμπονάς), Μπελέκου, Στρατούρης (Α/Ο), Πράσινος, Ζούλης, Κοττάκης, Κρητικός (77΄Μουστάκης), Μανωλάς.

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Χύκα,Μανιός (85΄Πιτταράς), Βαγενας (Α/Ο), Ξενάκης, Μοσχονάς, Ζάκο, Κατεινάς (60΄Κατσιούλης), Παπαδόπουλος, Φραγκίσκος (68΄Βερύκκοκος), Σκιαδάς, Σπαης.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares