Δευτέρα, 05 Ιανουαρίου 2015 15:57

Επιστροφή Καρούση, ερωτηματικό Γαλάνη

Με μία σημαντική μεταγραφή εκ των έσω, αυτή του Γιώργου Καρούση που επιστρέφει μετά από σχεδόν ένα χρόνο, αλλά και αρκετές προσθήκες στο ρόστερ του θα εμφανιστεί ο Πανναξιακός το 2015.

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του Πανναξιακού ενόψει της νέας χρονιάς, αφού η ομάδα παραμένει ζωντανή στην διεκδίκηση της εισόδου της στα μπαράζ, όπως και στους τέσσερις του Κυπέλλου, βλέποντας ως ρεαλιστικό σενάριο την συμμετοχή της σε ακόμα έναν τελικό κυπέλλου.

Το άκουσμα της επιστροφής του Γιώργου Καρούση στην ενεργό δράση ύστερα από σχεδόν 11 μήνες απουσίας (τραυματισμός με ΑΕΚ) αποτελεί ίσως την σημαντικότερη προσθήκη στο ρόστερ του Πανναξιακού.

Ο Ναξιώτης μεσοεπιθετικός με την μεγάλη εμπειρία πλέον εκτίει την στρατιωτική του θητεία στη Νάξο και όπως όλα δείχνουν θα τεθεί στην διάθεση του Γιώργου Προμπονά, πράγμα που θα δώσει πολύτιμες επιθετικές λύσεις που τόσο έχει ανάγκη η ομάδα του.

Από εκεί και πέρα ο Πανναξιακός υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιάννη Ντάσιου που είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι από το Φιλώτι, ενώ έχει στρέψει το ενδιαφέρων του σε ακόμη δύο παίκτες από τη Νάξο, με τον έναν εξ αυτών να καταλαμβάνει θέση μικρού.

Μοναδικός πονοκέφαλος για την διοίκηση είναι η μετοίκιση στην Αθήνα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του Βαγγέλη Γαλάνη, πράγμα που έχει προβληματίσει και αναζητούνται λύσει ώστε ο παίκτης να προσφέρει τις υπηρεσίες του μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares