Παρασκευή, 02 Ιανουαρίου 2015 15:57

Δεν αντέχουμε άλλο

Η υπομονή τους εξαντλήθηκε… αυτό δηλώνουν παράγοντες, αθλητές και γονείς του Ν.Ο. Σύρου σχετικά με τις «κούφιες» υποσχέσεις για την λειτουργία του κολυμβητηρίου του νησιού.

Αφορμή όλων αυτών είναι η ελλείπεις προετοιμασία των μικρών τμημάτων ενόψει του Πανελληνίου πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί τον Μάρτιο και τον Μάιο, όπου ο Ν.Ο. Σύρου έχει δηλώσει συμμετοχή με δύο μικρά τμήματα. Οι αθλητές του ΝΟΣ δυστυχώς προπονούνται εκτός πισίνας και περιμένουν την βούληση ή το ξεμπλοκάρισμα των διαδικασιών ώστε να βουτήξουν στην ζεστή πισίνα και να παίξουν επί ίσοις όροις με τις αντίπαλες ομάδες, οι οποίες όλες τους προπονούνται σε κανονικές συνθήκες.

Οι καταστάσεις αυτές έχουν φτάσει σε οριακό σημείο την υπομονή της διοίκησης και των γονιών, οι οποίοι σε συνεργασία έχουν αποστείλει επιστολές προς όλες τις κατευθύνσεις και ζητούν εναγωνίως να δοθεί λύση στο πρόβλημα τους.

Τελευταία εξέλιξη είναι η διακοπή των προπονήσεων (εκτός νερού) που έγινε γνωστή από την σελίδα που διατηρεί ο όμιλος στο f/b:

"Ενημερώνονται οι αθλητές της παιδικής ομάδας του ΝΟΣ καθώς και όσοι από τους γονείς τους είναι μέλη της παρούσας ομάδας fb ότι από σήμερα 02-01-2015 σταματούν οι προπονήσεις εκτός νερού που μέχρι τώρα πραγματοποιούνταν στα ανοικτά γήπεδα του ΑΚΔΕ Σύρου. Τα περιθώρια υπομονής εξαντλήθηκαν και είναι πλέον ανούσιο τα παιδιά μας να κάνουν κάτι διαφορετικό από το άθλημα που αγαπούν και που μόνο μέσα στο νερό της πισίνας μπορούν να το δείξουν. Ας ελπίσουμε σύντομα ότι θα λυθεί το πρόβλημα λειτουργίας της πισίνας και όλοι μαζί θα βρεθούμε στην ευχάριστη θέση να παίξουμε ΠΟΛΟ και τελικά να συμμετάσχουμε στους αγώνες του Μαρτίου. Ενδεχομένως να υπάρξει και συνάντηση με τους γονείς για να συζητηθούν σχετικά θέματα και απόψεις."

Κατηγορία ΠΟΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares