Κυριακή, 10 Αυγούστου 2014 14:57

Πανθηραϊκός: Πατάει γήπεδο την Τετάρτη

Σε τροχιά προετοιμασίας μπαίνει μέρα με την μέρα ο Πανθηραϊκός, καθώς χθες ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών, που αύριο θα περάσουν εργομετρικές εξετάσεις και την Τετάρτη θα ξεκινήσουν με την επίσημη προετοιμασία της ομάδας.

Στο μεταξύ οι διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή Αλέξη Κωνσταντόπουλο θέλουν να προγραμματίσουν κάποια φιλικά παιχνίδια, που θα βοηθήσουν να διαπιστωθεί ο βαθμός ετοιμότητας και θα γίνουν τόσο εντός, όσο εκτός Σαντορίνης.

Μάλιστα ο 1ος φιλικός αγώνας έχει ήδη προγραμματιστεί για τις 31 Αυγούστου, όπου ο Πανθηραϊκός θα ταξιδέψει στη Νάξο για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Νάξου, ενώ λίγο πριν τον 1ο αγώνα Κυπέλλου θα πραγματοποιηθεί το 2ο φιλικό με αντίπαλο τον Παμμηλιακό.

Το «στοίχημα» για τον Αλέξη Κωνσταντόπουλο είναι συνυφασμένο με το μοντάρισμα της ομάδας, καθώς ο Πανθηραϊκός προχώρησε μόνο σε ποιοτικές μεταγραφές που θα μπορέσουν να δώσουν το κάτι παραπάνω, χωρίς να αλλοιώσουν την καθεαυτού αγωνιστική ταυτότητα της ομάδας.

Θα έχει λοιπόν ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε με ποιον τρόπο παίκτες όπως οι: Κοζανίδης, Τζωρμπατζάκης και Ζώνας θα λειτουργήσουν ως πρωτεργάτες στον μεγάλο στόχο του Πανθηραϊκού, που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ΄Εθνική.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares