Δευτέρα, 09 Ιουνίου 2014 19:09

Αναβολή για την επόμενη Κυριακή

Για την επόμενη Κυριακή μετατέθηκε η Γενική Συνέλευση του Πανναξιακού, καθώς σήμερα, στην Παντάνεσσα της Νάξου δεν συγκεντρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός μελών που είναι απαραίτητα ώστε να ληφθούν αποφάσεις.

Παρόλα αυτά υπήρξε μία μίνι ενημέρωση από τον Πρόεδρο Πλάτωνα Τομπά και κάποιες τοποθετήσεις μελών, που θα τεθούν ως βάση για την επόμενη Κυριακή (15/6), στις 12 το μεσημέρι στο πολιτιστικό κέντρο της Παντανάσσης, για όπου και ανανεώθηκε το ραντεβού.

Αν κάτι μένει από την σημερινή συνάντηση αυτό είναι ο διοικητικός, οικονομικός και αγωνιστικός απολογισμός από τον κ. Τομπά, ο οποίος αποκρούστηκε σε έντονο ύφος από τον πρώην πρόεδρο Βασίλη Φλεριανό, ο οποίος σαφώς πειραγμένος αποδοκίμασε τα όσα είπε ο νυν πρόεδρος.

Την παράσταση έκλεψε ο υπεύθυνος και προπονητής ακαδημιών Γιάννης Ζαφείρης, που ανέλυσε την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για την ανασύνταξη των ακαδημιών κάτω από αντίξοες συνθήκες, ενώ το κλείσιμο της ομιλίας του χειροκροτήθηκε από όλους όταν κατέστησε σαφές ότι το μέλλον του Πανναξιακού είναι μοναχά οι ακαδημίες του.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares