Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014 17:36

ΑΟ Μυκόνου: Με τα δικά μας παιδιά

Ο ΑΟ Μυκόνου είναι από τις ομάδες που τα τελευταία χρόνια έχουν προσφέρει μοναδικές στιγμές στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο. Ωστόσο οι λάθος χειρισμοί έφεραν την ομάδα του νησιού να έχει μία κακή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, ενώ για να φτάσει μέχρι εκεί είχε προηγηθεί μία απαξίωση στις ακαδημίες της ομάδας, οι οποίες από τις πρωταγωνιστικές θέσεις κινδύνευαν ακόμα και με διάλυση.

Ευτυχώς που υπήρξαν φωνές αγωνίας σχετικά με τις υποδομές της Μυκονιάτικης ομάδας και το πιο παρήγορο είναι ότι αυτές εισακούστηκαν. Έτσι το τελευταίο διάστημα υπάρχει μία πλήρης ανασύνταξη των ακαδημιών του ΑΟΜ, που ξεκίνησε με την πρόσληψη του προπονητή του Κ. Παπαδημητρίου, ο οποίος μαζί με τον Τάσο Γουλά και ένα δυνατό επιτελείο, έχουν επωμιστεί την ανασύνταξη του τμήματος και την επιστροφή του στην θέση που τους αξίζει.

«Κάλιο αργά παρά ποτέ» λέει μία παροιμία… Πλέον τις τελευταίες αγωνιστικές όλο και περισσότερα παιδιά πήραν συμμετοχές στην Α΄ομάδα, πράγμα που έδειξε το ταλέντο που υπήρχε «θαμένο».

Προς τιμήν της η Διοίκηση του ΑΟ Μυκόνου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση, στην οποία δίνει το στίγμα που θα κινηθεί από εδώ και στο εξής και δεν είναι άλλο παρά τις ευκαιρίες που θα δωθεί στο νέο και ταλαντούχο αίμα του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Την ήττα με 1-5 γνώρισε την Κυριακή η ομάδα μας από τον Κισσαμικό στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς. Για ακόμα ένα παιχνίδι (όπως και με τη Νέα Ιωνία) πήραν ευκαιρίες οι παίχτες μας από την ακαδημία Δάμαι Β., Ασλάνης Ορέστης και Ράγια Ρονάλντο, με σκοπό να αποκτήσουν περισσότερες εμπειρίες ενόψει της νέας σεζόν που θα βρει την ομάδα μας στην Α' Κατηγορία. Ο Α.Ο. Μυκόνου θα στηριχθεί στις ακαδημίες του την επόμενη σεζόν (και γενικότερα από δω και πέρα) και αυτά τα τελευταία ματς ήταν μια πρόβα τζενεράλε για τους "μικρούς". Το γκολ της τιμής για την ομάδα μας πέτυχε ο Μπαλής με πέναλντι. Επόμενο και τελευταίο παιχνίδι για τον Α.Ο Μυκόνου στην Γ' Εθνική Κατηγορία θα είναι απέναντι στον πρωτοπόρο Α.Ο. Τραχώνων την Τετάρτη στις 14:00 στον Αλιμο. Υπενθυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός Λαυρίου έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα οπότε την 30η αγωνιστική η ομάδα μας θα πάρει το παιχνίδι άνευ αγώνος.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares