Κυριακή, 06 Απριλίου 2014 00:22

Αισιόδοξο φινάλε απο ΑΟΣ και Πανθηραϊκό

Οι μεν με την πρόσφατη πίκρα του χαμένου στόχου, οι δε με την ταλαιπωρία από το δύσκολο ταξίδι, αμφότεροι με τον άνεμο να τους δυσκολεύει αφάνταστα και χωρίς βαθμολογικό κίνητρο.

Και τι με αυτό;

Έπαιξαν με κέφι διεκδίκησαν την νίκη μέχρι το τέλος, κυρίως τίμησαν την φανέλα τους, αλλά και τον θεσμό!

Είδαμε ένα θαυμάσιο παιχνίδι, με επιθετικούς προσανατολισμούς και από τις δύο ομάδες.

alt

Ευνοϊκό άνεμο ο Πανθηραϊκός στο πρώτο μέρος

Η ομάδα της Σαντορίνης προηγήθηκε στο 22'με ένα σουτ φωτοβολίδα του Μηνδρινού, που η συμβολή του αέρα το έκανε άπιαστο.

Για ένα δεκάλεπτο μετά το γκολ κυριάρχησε και έχασε μαζεμένες ευκαιρίες.

Στο 23' η μεγαλύτερη, όταν από μπαλιά τρύπα του Μηνδρινού, ο Στεφανάκης σέντραρε για να αποτύχει από πολύ κοντά ο Παναγιωτίδης.

Αξιοσημείωτο το σουτ σχεδόν από την σέντρα του Μηνδρινού που τελευταία στιγμή έβγαλε ο Καραμαλίγκας.

Ο ΑΟΣ είχε απειλήσει πρώτος στο 11' σε δύο αλλεπάλληλες φάσεις με τον Περγιάλη, που κοντραρίστηκε στην μικρή περιοχή και τον Μανουδάκη που είδε τον Λυγνό να πέφτει στα πόδια του.

Χαρακτηριστικό του αγώνα ο γρήγορος ρυθμός, που του έδινε μία άγρια ομορφιά και κρατούσε το ενδιαφέρον αμείωτο.

ΙΔΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Ο ΑΟΣ ισοφάρισε νωρίς στο 54’, όταν από λάθος στην δεξιά πτέρυγα της άμυνας, η μπάλα ήλθε από κόντρα στο κεφάλι του Γιώργου Περγιάλη στην περιοχή πέναλτι και αυτός δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, κάνοντας το 1-1.

Ο Πανθηραϊκός παρά τον εις βάρος του κόντρα άνεμο, είχε καλές τοποθετήσεις στο κέντρο και στο 64' ο Παναγιωτίδης προτιμώντας να πλασάρει από πλάγια, ενώ είχε επιλογή για πάσα, έχασε καλή ευκαιρία.

aos-pan8iraikos-5-4-2014-1

Στο μεταξύ ο Μπίρο Μπίρο ανέβαζε την απόδοση του και στο 79' πέρασε κάθετη στον Τερόλη που σέντραρε για να αποτύχει για λίγο ο δραστήριος Γ. Περγιάλης να σκοράρει με κεφαλιά ψαράκι.

Ακολούθησε μία σωτήρια έξοδος του Καραμαλίγκα στα πόδια του Κέλίδη, που πήγε να εκμεταλλευτεί την πάσα του Κλουβάτου, το δοκάρι του Μανουδάκη στο 82΄, για να έλθει στο 84' ο Γιώργος Περγιάλης να επισφραγίσει την θαυμάσια απόδοση του, με ένα γκολ-ποίημα.

Ο Τερόλη σούταρε η μπάλα από κόντρα πήρε ύψος και πολλά φάλτσα και ο σκόρερ με πλάτη στο τέρμα, εμπνεύστηκε το ανάποδο ψαλίδι, για δώσει την νίκη στην ομάδα του.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Δεληγιάννης-Μενδρινός-Μουτάφης

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΟ Σύρου: (Ζαχαρίου Ι.) Καραμαλίγκας 7.5, Σταμούλης 7, Παπαδάκης 7, Κόκκαλης 7, Σούρλας 7, Τερόλη 7, Μαραγκός 7.5, Τζώρτζης 7 [74'Περγιάλης Β. 7], Μανουδάκης 7, Περιάλης Γ. 8.5, Μπίρο Μπίρο 7.5 [89'Ρομπέρτο Γκιουράι]

ΠΑΓΚΟΣ: Γεράρδης, Μπουλούμπασης, Κωσταρίδης, Βουτσίνος, Σταματίου

Πανθηραϊκός: (Κωνσταντόπουλος Αλ.), Λυγνός 7, Κρεμμύδας 7 [80'Παγώνης], Βρενάγκρ 7, Νομικός 7.5, Κολιούσης 7.5, Κλουβάτος 7, Στεφανάκης 7 [72' Καραβίας 6.5], Μηνδρινός 8, Κελίδης 7, Κωνσταντίνου 7, Παναγιωτίδης 7.5

ΠΑΓΚΟΣ: Δρόσος, Ξαγοράρης

 

Δείτε εδώ... φωτογραφίες απο τον αγώνα

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares