Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014 22:32

Άξια στα μπαράζ

Με δύο γκολ του Λεονάρδου Πρίντεζη και ένα του Ιάκωβου Σταματίου ο ΑΟ Σύρου προκρίθηκε σε βάρος του ΑΟ Πάρου και θα είναι η ομάδα που θα συμπληρώσει την 5αδα των μπαράζ.

syros RAOYZAIOS new13Ο ΑΟ Πάρου κράτησε το όνειρο μέχρι το 32΄, όπου ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Ο Χρυσοχός στο 25΄με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για του Παριανούς, που άφησαν άριστες εντυπώσεις και καταχειροκροτήθηκαν από τους περίπου 100 οπαδους που τους ακολούθησαν στη Νάξο.

Στο 32΄μίλησε η εμπειρία του Λεονάρδου Πρίντεζη, που πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ, δείχνοντας τον δρόμο στους συμπαίκτες του.

Στην επανάληψη και πάλι ο ΑΟ Πάρου ήταν αυτός που μπήκε δυναμικά και έχασε μοναδική ευκαιρία στο 47΄ με την κεφαλιά του Μουλά να περνά μόλις άουτ.

Όμως ο ΑΟ Σύρου ανέβασε στην συνέχεια κατακόρυφα την απόδοση του, χρησιμοποιώντας την εμπειρία των παικτών του. Ο Σταματίου στο 59΄με προβολή και πάλι ο Πρίντεζης στο 86΄ διαμόρφωσαν το τελικό 3-1 υπέρ του ΑΟ Σύρου.

Το σκορ του αγώνα θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο, καθώς στο 53΄και στο 57΄, Ντεφρέιτας και Πρίντεζης είδαν την μπάλα να μην τους κάνει το χατίρι και να σταματά στο δοκάρι του Χαριστού, που ήταν από τους καλύτερους του ΑΟ Πάρου.

Στο 83΄ο Αρκουλής αποχωρεί με τραβηγμένη δεύτερη κίτρινη κάρτα που του έδειξε ο Δεδρινός. Πολλά τα παράπονα από την διαιτησία τόσο από την πλευρά του ΑΟ Πάρου, όσο και από τον ΑΟ Σύρου, που φωνάζει για μη καταλογισμό πέναλτι σε ανατροπή του Ντεφρέιτας και στις καθυστερήσεις για την ακύρωση γκολ του Βαβουράκη για οφ σάιντ.

Ο ΑΟ Σύρου μπήκε στην πεντάδα των μπαράζ μαζί με Παμμηλιακό, Αίαντα Σύρου, Πανθηραϊκό και Θύελλα, ενώ ο ΑΟ Πάρου θα πρέπει να κρατήσει την καλή εμφάνιση και την εμπειρία που πήραν οι ταλαντούχοι παίκτες του που είναι πολλά υποσχόμενοι για το μέλλον.

Συνθέσεις

Α.Ο. Πάρου (Τριανταφυλλάκος): Χαριστός, Μπαρδάνης, Κρουσταλάκης, Νίκας, Τσαντούλης (24’ λ.τ. Μουλάς), Δημογιάννης, Αρκουλής, Γιουρτζίδης, Κρώνης, Πετρόπουλος (65΄ Δαφερέρας, Χρυσοχός.


Α.Ο. Σύρου (Ζαχαρίου): Καραμαλίγκας, Σταμούλης, Παπαδάκης, Τερόλης, Σούρλας, De Freitas (77΄Βαβουράκης), Γ. Περιάλης, Τζώρτζης, Σταματίου (86΄Περιάλης Β.), Μανουδάκης, Πρίντεζης (83΄Μαραγκός).

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares