Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014 14:18

Στήριξη να προχωρήσουν

Με το κεφάλι ψηλά θα ολοκληρώσει της αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Πανναξιακός – Πληρώνουμε τα λάθη του παρελθόντος – Δεν στηρίχθηκαν οι ντόπιοι – Στο πλάι τους η επιτροπή. Με το κεφάλι ψηλά θα ολοκληρώσει της αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Πανναξιακός – Πληρώνουμε τα λάθη του παρελθόντος – Δεν στηρίχθηκαν οι ντόπιοι – Στο πλάι τους η επιτροπή.

Οι δύσκολες αποφάσεις θέλουν συζήτηση και στήριξη. Έτσι η διοίκηση του Πανναξιακού, μετά την καταδικαστική ήττα από την Θύελλα Ραφήνας θεώρησε ότι πλέον έφτασε η ώρα των αποφάσεων. Η έκτακτη γενική συνέλευση ήταν μονόδρομος. Η διοίκηση έπρεπε να βάλει επί τάπητος τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει και να παρθούν σοβαρές αποφάσεις που θα κρίνουν το μέλλον του Πανναξιακού.

Έτσι λοιπόν την Τετάρτη (19/2) το απόγευμα στα γραφεία της ομάδας μαζεύτηκαν οι γνήσιοι Πανναξιακοί (βετεράνοι παίκτες, μέλη παλαιοτέρων Δ.Σ. και φίλοι της ομάδας) για να ακούσουν και να πάρουν θέση για τα προβλήματα.

NAXOS MAYROSΑπογοήτευση

Η συζήτηση ξεκίνησε με τον Πρόεδρο του Πανναξιακού Πλάτωνα Τομπά να κάνει έναν μίνι απολογισμό με αρκετή δόση αυτοκριτικής «Έγινε μεγάλη προσπάθεια που πήγε όλη στράφι, ξεκινήσαμε με όνειρα και όρεξη, αλλά δυστυχώς δεν πήγαμε καλά». Πάντως ο Πρόεδρος που η αλήθεια είναι ότι μας έχει συνηθίσει να λέει τα πράγματα με το όνομα τους επιβεβαίωσε αυτό του το προτέρημα, καθώς δεν άφησε σχεδόν τίποτα να αιωρείται «Μπήκαμε σε μία χρονιά έχοντας κληρονομήσει χρέος από την προηγούμενη και με την ομάδα σχεδόν διαλυμένη για διάφορους λόγους και λάθος χειρισμούς». Όσο για το οικονομικό; Όπως ανέλυσε ο πρόεδρος μέχρι τώρα έχουν δαπανηθεί 163.000€, ενώ στα ταμεία της ομάδας έχουν εισρεύσει περίπου 95.000€. τα υπόλοιπα έχουν καλυφθεί από τις τσέπες του Δ.Σ. και αυτών που βρίσκονται κοντά στην ομάδα.

Λάθη

Τι λάθη έγιναν και η ομάδα παρουσίασε αυτήν την εικόνα; Όπως είπε στη συνέχεια της ομιλίας του ο Πλάτων Τομπάς για να αποτύχεις με ένα τόσο υψηλό μπάτζετ, στην καλύτερη σου από τις τρεις τελευταία χρονιά από άποψη οικονομικών πρέπει να κάνει λάθη και μάλιστα πολλά « Έγιναν διοικητικά λάθη από εμάς, λάθος επιλογές ποδοσφαιριστών και στη συνέχεια εχθρικές διαιτησίες που μας στέρησαν αρκετούς βαθμούς. Εγώ ακολούθησα μία τακτική προσπαθώντας να είμαι ήπιος με τους παίκτες, ενώ άλλοι διοικούντες είχαν την άποψη ότι πρέπει να είμαστε πιο αυστηροί. Το πλάνο των μεταγραφών που έγινε σε συνεννόηση με τον προπονητή (Γιώργο Βλαστό) απέτυχε. Επίσης φέρω προσωπική ευθύνη όταν αποφάσισα να αλλάξω τον Προπονητή και τον Τεχνικό διευθυντή της ομάδας … ίσως έκανα κάποιο λάθος, όμως στα αποδυτήρια είχε χαθεί η πειθαρχία και οι χημεία μεταξύ των παικτών και κάτι έπρεπε αν αλλάξει».

hellogreece120x600Λύσεις

Στην παρούσα φάση που βρίσκεται ο Πανναξιακός το διοικητικό συμβούλιο είχε να προτείνει κάποια πράγματα προς το σώμα της συνέλευσης, πράγμα που έκανε ο κύριος Τομπάς «Έχουμε τρεις λύσεις 1) Συνεχίζουμε ως έχουμε, πράγμα δύσκολο λόγω των οικονομικών. 2) αποχωρούμε από το πρωτάθλημα, που είναι μία τολμηρή λύση, που θα ανακούφιζε όμως και 3) Διακανονίζουμε τα οικονομικά του ρόστερ με μειώσεις σε μισθούς παικτών.

Παραίτηση

Πριν καλά – καλά τελειώσει όμως με τις προτάσεις του ο πρόεδρος πρόσθεσε «το Δ.Σ. χρειάζεται προσθήκες και αλλαγές. Δεν γίνεται από τους 20 να έχουμε μείνει 8 σύμβουλοι που κάνουν όλη την δουλειά. Εγώ έχω εξαντληθεί οικονομικά και δεν μπορώ να προσφέρω άλλο θέτω την παραίτηση μου από πρόεδρος και παραμένω υπεύθυνος στίβου». Η αντίδραση ήταν άμεση, καθώς σχεδόν όλοι έσπευσαν να πουν στον πρόεδρο ότι η παραίτηση του αυτή τι στιγμή δεν αποτελεί λύση.

Ο αρχηγός

Η μοναδική παρουσία από πλευράς παικτών ήταν αυτή του αρχηγού Γιώργου Κατσάνη. Ο αρχηγός πήρε τον λόγο πρώτος από το κοινό και το πρώτο πράγμα που ζήτησε ήταν να μην βάλει λουκέτο η ομάδα «δεν πρέπει να παραιτηθείς πρόεδρε, όλοι ξέρουμε ποιοι φταίνε. Από την πλευρά μου ντρέπομαι για την απόδοση μας. Μερικοί ήταν αδιάφοροι και νομίζω ότι δεν στηρίχτηκαν οι ντόπιοι παίκτες». Η τελευταία φράση του Γιώργου Κατσάνη έδωσε και το έναυσμα προς τα πού θα πήγαινε η συζήτηση, καθώς η αγωνιστική εικόνα που δείχνουν ορισμένοι παίκτες έχει εκνευρίσει τον κόσμο του Πανναξιακού. Στο τέλος της ομιλίας του ο αρχηγός χειροκροτήθηκε από όλους.

Είμαστε μαζί σας

Όπως ήταν φυσικό κανένας στην αίθουσα δεν τάχθηκε υπέρ της λύσης για αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα. Αντιθέτως όλοι τάχθηκαν υπέρ της παραμονής του Πανναξιακού μέχρι το πέρας των αγώνων, με τα ντόπια παιδιά να παίρνουν χρόνο συμμετοχής. "Ο Κατσάνης, ο χαμηλοθώρης και τα άλλα παιδιά πρέπει να παίξουν στο ολυμπιακό στάδιο. Δεν έχουμε δικαίωμα να τους το στερήσουμε"… είπαν 2-3 πιστοί. Επίσης επικράτησε η άποψη ότι πρέπει να προσληφθεί ντόπιος διπλωματούχος προπονητής για να κάνει ένα πλάνο πενταετίας που θα δημιουργήσει μία δυνατή ομάδα.

Στάθης Τσαακωνιάτης «Είναι πολύ σημαντικό που είμαστε όλοι εδώ. Είμαστε σωματείο με πολλά τμήματα όχι απλά μία ομάδα. Θα έχετε την στήριξη όλων μας».

Στράτος Φουτάκογλου «Ο Πανναξιακός είναι ιστορία και πρέπει να τον προστατεύσουμε. Να γίνει ένας κορμός από ντόπιους παίκτες. Δεν το χαιρόμαστε αν δεν βλέπουμε δικά μας παιδιά».

Γιώργος Σφυρόερας «Να σταματήσει επιτέλους η απαξίωση προς τα ντόπια παιδιά. Όλοι θα βοηθήσουμε την προσπάθεια».

Νίκος Μαρούλης «Είμαστε το μοναδικό σωματείο σε όλες τις Κυκλάδες που έχει όλα τα τμήματα του ενεργά και πρέπει να μείνουμε έτσι. Προτείνω να αλλάξει ο προπονητής και να φύγουν οι παίκτες που δεν έχουν προσφέρει.

Σταμάτης Καπίρης «Να γίνει μία επιτροπή που θα βοηθήσει την διοίκηση και να επιστρέψουν όλα τα μέλη στο Δ.Σ.».

Γιώργος Βασαλάκης «Λυπάμαι όπως έχει καταντήσει η ομάδα. Δίνουμε λεφτά σε κάποιους που δεν τα αξίζουν. Που είναι οι ντόπιοι παίκτες; Που είναι ο Πανναξιακός τον 12 γηγενών ποδοσφαιριστών;»

Γιώργος Γιαννάκης «Καταστροφική κίνηση η υποβάθμιση των ακαδημιών του Πανναξιακού. Εμείς (Πανναξιακός ΑΟΝ) θα είμαστε δίπλα σας και μπορούμε ύστερα από συνεννόηση να κάνουμε κινήσει από κοινού».

Μανόλης Σέργης «Όπως έχουν έρθει τα πράγματα πρέπει να γίνει μείωση του μπάτζετ και να συνεχίσουμε. Να δουλέψουμε πάνω σε ντόπια παιδιά και να τα προωθήσουμε».

Βοήθεια

Τελευταίος μίλησε ο Αντιπρόεδρος Μιχάλης Αγγελής, που επισήμανε ότι υπάρχει απογοήτευση στα μέλη του Δ.Σ., καθώς κάθε μέρα έχουν να παλέψουν με πολλά προβλήματα «Πραγματικά έχουμε αναλωθεί σωματικά και οικονομικά. Κάθε μέρα ζούμε έναν αγώνα π.χ. την επόμενη εβδομάδα θα χρειαστούμε 6000-7000€ αναρωτάτε κανείς πως βρίσκουμε τα χρήματα; Θέλουμε την στήριξη όλων σας».

Επιτροπή

Ο Δημήτρης Δεδρινός σε ολόκληρη τη διάρκεια της συνεδρίασης παρέμβαινε εύστοχα. Γνωστός για τα Πανναξιακά του αισθήματα ο κύριος Δεδρινός στο τέλος της συνεδρίασης πρότεινε επιτροπή αποτελούμενη από εθελοντές που θα προχωρήσουν σε δράση προκειμένου να μαζευτούν χρήματα. Μάλιστα έγινε η πρόταση ώστε να γίνει άμεσα ένας χορός που τα κέρδη του θα διατεθούν στον Πανναξιακό. Η επιτροπή θα βοηθήσει και σε άλλους τομείς την ομάδα, καθώς πρόθεση του Δ.Σ, είναι πολλά από τα μέλη της να λαμβάνουν μέρος στις αποφάσεις του σωματείου.

Αποφάσεις

Σήμερα είναι προγραμματισμένο το νέο διοικητικό ραντεβού, όπου θα αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις. Θέματα συζήτησης θα είναι ο προπονητής της ομάδας και αν θα του προταθεί μείωση ή κάτι άλλο, καθώς όπως και το μέλλον κάποιων παικτών οι οποίοι είτε δημιουργούν προβλήματα, είτε δεν προσφέρουν τα αναμενόμενα.

SYNALEYSH1

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Πανναξιακός - Θύελλα [vid] Στήριξαν τον Γιώργο Καρούση »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares