Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2014 07:20

Στο Πανθηραϊκό το ντέρμπι και η πρωτιά

Σε ένα μεγάλο παιχνίδι, με μεγάλη ένταση και το κοντραστ συναισθημάτων, ο Πανθηραϊκός ήταν αυτός που είχε αποθέματα δυνάμεων και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ (1-2 ημ.) στην επανάληψη κατάφερε να γυρίσει σε 3-2 το σκορ και να πανηγυρίσει τελικά μία μεγάλη νίκη, που του έδωσε προβάδισμα οχτώ (8) βαθμών από τη 2η Θύελλα και ουσιαστικά την πρωτιά του 3ου ομίλου.

8IRA LYGNOY EKOΟ αγώνας τα είχε όλα, πολύ κόσμο, δύο δοκάρια τραυματισμούς, ένταση, αποβολές και δύο πέναλτι.

Η Θύελλα με τον Μάρκο Φύτρο στην σύνθεση της μετά από καιρό μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι αιφνιδιάζοντας τον Πανθηραϊκό. Μάλιστα ο χαρισματικός φορ ήταν αυτός που σκόραρε τα δύο τέρματα των Καμαριανών.

THIRA FYTROS XROMATA0-1 Ο Βλαβιανός στο 14’ και ο Δαμίγος στο 18΄σηματοδοτούν τι θα επακολουθήσει σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι του Λυγνού. Ο Δαμίγος συνέχησε να δημιουργεί ρήγματα και στο 22΄ενώ διεισδύει στην περιοχή του Πανθηραϊκού ανατρέπεται από τον Νομικό με τον κύριο Πάντο να καταλογίζει άμεσα πέναλτι και τον Φύτρο που ανέλαβε την εκτέλεση να κάνει το 0-1.

THIRA XALARHS1-1 Ο Πανθηραϊκός προς στιγμής δείχνει να ανακάμπτει και δημιουργεί δύο καλές στιγμές με Κελίδη και Στεφανάκη, μέχρι που στο 38΄ο ποιο δραστήριος του Πανθηραϊκού Παναγιωτίδης κερδίζει πέναλτι μέσα στις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Ο Κελίδης που ανέλαβε την εκτέλεση ήταν εύστοχος, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

THIRA SARRHS MEGA SYSTEMS11-2 Η ισοφάριση προς στιγμής δεν φάνηκε να επηρεάζει την Θύελλα, που βγήκε στην επίθεση και στο 43΄καταφέρνει να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή της στο 1ο ημίχρονο και να πάρει και πάλι κεφάλι στο σκορ. Δημιουργός και πάλι ο Δαμίγος, ο οποίος εκτελεί φάουλ από δεξιά και τον Φύτρο να σηκώνεται στο ύψος του πέναλτι και με κεφαλιά να κάνει το 1-2, που ήταν και το σκορ του 1ου ημιχρόνου.

THIRA PLAYLAND12-2 Η επανάληψη βρίσκει τις δύο ομάδες να προσπαθούν να επιβάλουν τον ρυθμό τους με τις δυνατές μονομαχίες να είναι το στοιχείο που κυριαρχούσε στο παιχνίδι. Και φτάνουμε στο 57’, όταν ο Μηνδρινός με εκτέλεση φάουλ βρίσκει το κεφάλι του Μαρτίνου, ο οποίος με κεφαλιά μέσα από τη μεγάλη περιοχή φέρνει το παιχνίδι στα ίσα (2-2), σκοράροντας για 2η συνεχόμενη αγωνιστική.

3-2 Όσο τα λεπτά περνούσαν τα πόδια των παικτών βάραιναν, με αυτούς της Θύελλας να δείχνουν περισσότερο καταπονημένοι από την υπερπροσπάθεια του 1ου ημιχρόνου. Ο Πανθηραϊκός, που ήταν καλύτερος στο 2ο ημίχρονο συντελεί την μεγάλη ανατροπή στο 78’, όταν ο Κωνσταντίνου γίνεται αποδέκτης της μπάλας μετά από παράλληλη σέντρα και με εύστοχο σουτ κάνει το 3-2. Μάλιστα ο σκόρερ στους πανηγυρισμούς δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα, που άφησε την ομάδα του με 10.

Στα τελευταία λεπτά η Θύελλα προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική της υπεροχή, αλλά οι προσπάθειες των Αγκαράι, Φύτρου και Καραμολέγκου δεν κατέληξαν σε γκολ, με το 3-2 να μένει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Στο 86΄ο Κουλόλι συγκρούεται με τον Φύτρο με τον κεντρικό αμυντικό να τραυματίζεται στο πρόσωπο και τον επιθετικό της Θύελλα καταλαβαίνοντας την σοβαρότητα να καλεί άμεσα τον γιατρό της αναμέτρησης. Ευτυχώς δεν υπήρξαν χειρότερα και ο παίκτης αντικαταστάθηκε λαμβάνοντας τις πρώτες βοήθειες.

Πλέον ο Πανθηραϊκός καταστρώνει τα πλάνα του για τους αγώνες μπαράζ, ενώ η Θύελλα μπαίνει σιγά – σιγά σε ρυθμούς τελικού Κυπέλλου, όπου είναι φιναλίστ και θα διεκδικήσει το τρόπαιο απέναντι στον ΑΟ Σύρου, σε έναν αγώνα που θα γίνει στις 15 Φεβρουαρίου στο ΔΑΚ Νάξου.

Διαιτητές ήταν οι: Πάντος, Βάιλας και Κουλακιώτης.

Συνθέσεις

Πανθηραϊκός (Κωνσταντόπουλος): Λυγνός, Κλουβάτος, Βρενάγκρ, Νομικός, Κουλόλι (90+ Ξαγοράρης), Κωνσταντίνου, Στεφανάκης (86' Δακουτρός), Μηνδρινός, Κελίδης (65' Νομικός), Μαρτίνος, Παναγιωτίδης

Θύελλα Καμαρίου (Καντζέλης): Ξαγοράρης, Αργυρός Η. (53' Πάγια), Λυγνός Χ., Κυριάκος, Μπαλιάκας, Ξαγοράρης, Φύτρος, Αγκαράϊ, Αρβανίτης, Δαμίγος, Βλαβιανός

PANTHIRAIKOS-THIELLA 3-2 1PANTHIRAIKOS-THIELLA 3-2 2PANTHIRAIKOS-THIELLA 3-2 3PANTHIRAIKOS-THIELLA 3-2 5

THIRA VAILAS OTE NEW

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΑΟ Τήνου – ΑΟ Σύρου 0-3 [vid] ΑΟ Πάγου - Άνω Μερά [vid] »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares