Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014 18:37

Κόντρα στον πρωτοπόρο

Την Κυριακή 19/01 και ώρα 10:15, ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Γήπεδο Αγίου Αρσενίου στη Νάξο. Εκεί, ο Π.Α.Σ Νάξου θα υποδεχθεί τον πρωτοπόρο του 3ου ομίλου Πανθηραϊκό, σε ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κυκλάδων.

 
THIRA SARRHS MEGA SYSTEMS1Την Κυριακή 19/01 και ώρα 10:15, ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Γήπεδο Αγίου Αρσενίου στη Νάξο. Εκεί, ο Π.Α.Σ Νάξου θα υποδεχθεί τον πρωτοπόρο του 3ου ομίλου Πανθηραϊκό, σε ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κυκλάδων.
Ο γηπεδούχος Π.Α.Σ Νάξου, που βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς έχει ως στόχο να παρουσιάσει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και από εκεί και έπειτα να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί από το παιχνίδι. Τις προσπάθειες της νεανικής ομάδας της Νάξου, που μέχρι τώρα έχει αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια για την αξιόλογη πορεία της, αναμένεται να ενισχύσει και το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Κώστας Κατσιούλης, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Αστέρα PAPADOPOULOSΤραγαίας και αποφάσισε να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε. 
 
Από την άλλη, ο Πανθηραϊκός ταξιδεύει στη Νάξο με στόχο το "τρίποντο" που θα του επιτρέψει να διατηρήσει τη βαθμολογική διαφορά ασφαλείας που έχει αποκτήσει από τη Θύελλα Καμαρίου. Από την ομάδα της Σαντορίνης θα απουσιάσουν οι Κωλέτσης, Δαμίγος και ο τιμωρημένος Κολιούσης. 
 
Διαιτητές της συνάντησης θα είναι οι: Ρούσσος - Van Aaken - Βάιλας
Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares