Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014 23:44

Με το δεξί στο 2014 ο Πανθηραϊκός

Μια ακόμη νίκη που τον διατήρησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα πέτυχε ο Πανθηραϊκός, που επικράτησε με 2-0 της Λάβας Εμπορείου, στο παιχνίδι που έγινε το Σάββατο το βράδυ στο ΔΓ Καμαρίου. 

THIRA SARRHS MEGA SYSTEMS1Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Πανθηραϊκό να μπαίνει δυνατά και να προσπαθεί από τα πρώτα λεπτά να πάρει το προβάδισμα στο σκορ. Η Λάβα που παρουσιάστηκε με αρκετά νεανικό σχήμα, λόγω των βασικών απουσιών, προσπάθησε να αμυνθεί και να εξουδετερώσει τις επιθέσεις των μπλε, οι οποίοι αν και είχαν την υπεροχή, δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κλασικές ευκαιρίες για γκολ, αφού περιορίστηκαν κυρίως σε σουτ έξω από την περιοχή.

Ωστόσο, με τη συμπλήρωση του πρώτου 10λεπτου, ο Πανθηραϊκός κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Μετά από ένα μακρινό σουτ του Στεφανάκη και ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα της Λάβας Αρβανίτη, ο Κελίδης πήρε το ριμπάουντ και σε κενή εστία έγραψε το 1-0.  Από εκεί και πέρα η πιο κλασική ευκαιρία που δημιούργησε ο Πανθηραϊκός ήταν ένα τετ α τετ του Νομικού Γ., ο οποίος δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά, με τον Αρβανίτη να διώχνει σε κόρνερ. 

Το δεύτερο ημίχρονο σε γενικές γραμμές ήταν πανομοιότυπο τρόπο, με τη διαφορά ότι η Λάβα, βλέποντας τον Πανθηραϊκό να μην πετυχαίνει δεύτερο τέρμα, έγινε πιο απειλητική και προσπάθησε να δημιουργήσει κάποιες ευκαιρίες. Καθαρή ευκαιρία δεν έγινε από τους τυπικά φιλοξενούμενους, ωστόσο έγιναν κάποια γεμίσματα στην περιοχή του Πανθηραϊκού από στημένες φάσεις κυρίως, τα οποία όμως δεν προκάλεσαν ιδιαίτερη ανησυχία.

Λίγο πριν από τη λήξη του παιχνιδιού, ο Πανθηραϊκός, που μέχρι εκείνη την ώρα είχε απειλήσει αρκετές φορές με μακρινά σουτ, έφτασε και σε δεύτερο τέρμα πάλι με τον Κελίδη. Μετά από σέντρα που έγινε από τα δεξιά, ο επιθετικός του Πανθηραϊκού έπιασε το σουτ, με τον Αρβανίτη να μπλοκάρει τη μπάλα. Ο επόπτης όμως κ. Ζώρζος υπέδειξε ότι η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή και έτσι έγινε το 2-0. Η απόφαση αυτή προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες στους ανθρώπους της Λάβας, η οποία στη συνέχεια έμεινε και με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Δαρζέντα. 

Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελικό σφύριγμα της λήξης και έτσι οι δύο ομάδες στρέφουν πλέον την προσοχή τους στο ματς της επόμενης αγωνιστικής. 

Συνθέσεις

Πανθηραϊκός (Κωνσταντόπουλος): Λυγνός, Βρενάγκρ, Δρόσος (59’ Κουλόλι), Νομικός, Ξαγοράρης, Κωνσταντίνου, Νομικός (69’ Κλουβάτος), Μηνδρινός, Κελίδης, Στεφανάκης (80’ Κρεμμύδας), Παναγιωτίδης.

Λάβα (Αρβανίτης): Αρβανίτης, Δρόσος Α. (68’ Συλλέλογλου), Δρόσος Α.(74’ Ραζέκ), Δεναξάς, Βάλβης Ι., Γαλανός, Δαρζέντας, Διαμαντόπουλος Ρ., Συρίγος, Βάλβης Μ., Διαμαντόπουλος Ι.

FASH ME LAVA 2-0XERAITISMOS ME LAVA

PAIKTES 1

 

EISODOS ME PANTHIRAIKO

THIRA VAILAS OTE NEW

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares