Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014 19:46

"ΦΟΥΛ" για μπαράζ η Άνω Μερά

Την τέταρτη συνεχόμενη της νίκη πέτυχε σήμερα η Άνω Μερά. Το συγκρότημα του Νίκου Τζιώβα πέρασε με το ευρύ 2-7 (ημ. 0-4) από μέσα στην έδρα της Υδρούσας και βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για μία προνομιούχα θέση που οδηγεί στα μπαράζ.

INTERNATIONAL LIFEΚορυφαίος για τους "Μυκονιάτες" ήταν ο Βληζνάκης, ο οποίος σκόραρε τρία (3) τέρματα, ενώ έπειτα από προσπάθειες του είδε και δύο φορές την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι. Τα υπόλοιπα τέρματα πέτυχαν οι: Πετράι (2), Τουρέ, Κεκελής.

Εκτός του Βληζνάκη σοκάρι είχε και ο Κουτσούκος στο 17’.

Οι γηπεδούχοι, που είδαν τον τερματοφύλακα τους Παπουτσή να αποβάλλεται στο 29’, πάλεψαν να κρατηθούν στο ματς αλλά δεν τα κατάφεραν απέναντι στην Άνω Μερά, που σήμερα ήταν ασταμάτητη.

Ο Βλάμης στο 78’ (1-6) και ο Βιδάλης στο 90’ με πέναλτι ήταν οι δύο σκόρερ των γηπεδούχων.

Πλέον η υπόθεση κατάκτησης της 2ης θέσης στον 1ο όμιλο εξελίσσετε σε θρίλερ, καθώς λίγο πριν την λήξη της κανονικής περιόδου εκεί συγκατοικούν η Άνω Μερά, ο Πάγος και ο Αίαντας (Βαθμολογία).

Διαιτητές ήταν οι: Δρόσος, Δεσύπρης και Μουτάφης.

Συνθέσεις

Υδρούσα (Μουζάκης - Μουστάκας): Παπουτσής, Λάβδας, Γονίμ, Τσαγκαλίδης, Μάναλης (37’ Μαντζόρος), Ζουμής, Πέππας (51’ Βολίκας), Βιδάλης, Μπάμπης, Μουτσάι, Τορχάνι, Βλάμης.

Άνω Μερά (Τζιώβας): Κουσαθανάς, Κουκάς, Κουτσούκος (60’ Δήμα), Τοπάλης, Κεραμιδάς, Ντιαϊέ, Γκοράρι, Κεκελής, Τουρέ (46’ Ντούρο), Βλιζνάκης, Πετράι (46’ Κιούσης).

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares