Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013 11:08

Ασταμάτητοι οι παίδες του ΑΟ Πάρου, 11-0 το Φιλώτι

Εντυπωσιακή σε έκταση νίκη σημείωσαν οι παίδες του ΑΟ Πάρου στο γήπεδο του Αγερσανίου με αντίπαλο τον ΑΜΣ Φιλωτίου.

Παρότι στο 2ο ημίχρονο ο κ. Φραντζη χρησιμοποίησε πολλούς πιτσιρικάδες, αυτοί έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να πείσουν τον προπονητή τους για την αξία τους.

Το 0-1 σημείωσε ο υψηλόσωμος Κοσμάς Σαρρής ενώ το 0-2 ο Κονταράτος Κοσμάς. Το ημίχρονο έκλεισε με 0-3 χάρη στο γκολ που σημείωσε Κώστας-Παναγιώτης Σαρρής. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κοσμάς Σαρρής και πάλι έκανε το 0-4 και λίγο αργότερα ο ίδιος παίκτης το 0-5 κάνοντας ταυτόχρονο χατ-τρικ. Το 0-6 σημείωσε ο Κονταράτος Κοσμάς, λίγο αργότερα την σκυτάλη του σκορερ πήραν οι Σαρρής Τάσος κάνοντας το 0-7, Καραφυλλάκης το 0-8 και ο Λουκής Βασίλης που σημείωσε τα δύο επόμενα γκολ ανεβάζοντας τον δείκτη στο 0-10. Το τελικό 0-11 διαμορφώθηκε λίγο πριν το φινάλε με σκόρερ τον Σαρρή Τάσο.

ΑΜΣ Φιλωτίου: (Μουστάκης Ν.), Ψαρράς Σ., Ψαρράς Γ., Μαρούλης, Μουστάκης Δ., Λιόφαγος Στ., Δεμενόπουλος Κ., Μουστάκης, Αποστολόπουλος Ε., Βενισιάκης, Καλαβρός Ε., Μουστάκης.

Τσακωνιάτης, Μουστάκης, Δέτσης, Βασιλάκης.

ΑΟ Πάρου: (Φραντζής Μ.), Δανιηλίδης, Καραφυλλάκης Α., Σκιαδάς Σ., Φραντζής Χ., Κουτσαφτίκης, Γκίκα, Κάζο, Κονταράτος Κ., Σαρρής Κοσ., Σαρρής Κ., Νταουτλάρι.

Τσαντάνης, Κούκος, Νικολόπουλος, Λουκής Σ., Μουρλάς, Λουκής Β., Σαρρής Τ.

paides-filoti-aop-15-12-2013-2

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΑΟ Σύρου - ΑΟ Πάγου [vid] ΑΜΣ Φιλωτίου – Λάβα [vid] »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares