Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013 21:27

Μεγάλο διπλό για τη Λάβα

Παρόλο που είχε 5 βασικές απουσίες η Λάβα παίζοντας έξυπνα και Ψυχωμένα νίκησε το πρωί 2-1 τον ΑΜΣ Φιλωτίου μέσα στο γήπεδο του Αγερσανίου, κατακτώντας ένα σημαντικό τρίποντο, που δίνει «φτερά» στη μεγάλη προσπάθεια που γίνετε το τελευταίο διάστημα στην ομάδα.

NAXOS STRATOURIS BARCODEΔύο νίκες

Η Λάβα ταξίδεψε στο νησί της Νάξου μόλις με 13 ποδοσφαιριστές, καθώς για διάφορους λόγους δεν ακολούθησαν της αποστολή 5 βασικοί παίκτες (Ρενιέρης, Νομικός, Δεναξάς, Πρέκας και Δαρζέντας), παρόλα αυτά οι παίκτες του Φάνη Αρβανίτη έλεγξαν το παιχνίδι και με ένα γκολ ανά ημίχρονο και με τη βοήθεια της τύχης στο τέλος κατάφεραν να σημειώσουν τη 2η νίκη τους για φέτος στο πρωτάθλημα, που παρεμπιπτόντως ήρθε κόντρα στην ίδια ομάδα και μάλιστα με το ίδιο σκορ. Γαλανός, Βάλβης Μ. και Καφίρης πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση, με την υπόλοιπη ομάδα της Λάβας να μην υστερεί και πολύ από τους διακριθέντες.

ΟNAXOS KTEL 1ι γηπεδούχοι από την πλευρά τους φάνηκαν «ορφανοί» δίχως τον πρώτο τους σκόρερ Λυμπερτά στη σύνθεση τους και ενώ στο 1ο μέρος εγκλωβίστηκαν στην υποδειγματική αμυντική λειτουργία της Λάβας, στην επανάληψη όπου και ανέβασαν στροφές ήταν εμφανή η απουσία του παίκτη που θα μπορούσε να σημειώσει κάποιο τέρμα. Μοιραίος ο Ψαρράς που στα τελευταία λεπτά από τη θέση του φορ, είχε δοκάρι, ενώ στην τελευταία φάση δεν μπόρεσε να σκοράρει από το ένα μέτρο. Διασωθέντες για το Φιλώτι ήταν οι Στρατούρης και Κατσουρός, ενώ ο Πολυκρέτης είχε δύο πολύ καλές επεμβάσεις.

Τραυματισμός

Στο 69’ γίνετε η φάση που πάγωσε προς το παρόν το γήπεδο όταν ο Κατσαμάνης συγκρούστηκε με τον Πράσινο στον χώρο του κέντρου, με τον παίκτη της Λάβας να πέφτει στο έδαφος. Στο σημείο έσπευσε ο Γιατρός του αγώνα και αφού διαπίστωσε ότι ο παίκτης έχει χτυπήσει στο πρόσωπο, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γεν. Νοσοκομείο Νάξου, όπου και του τοποθετήθηκε γύψος στη μύτη.

Τα γκολ

Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα φάνηκε ότι η Λάβα ήξερε τι ζητούσε στο παιχνίδι απέναντι στον ΑΜΣ Φιλωτίου που ήταν ασύνδετος και χωρίς ουσία. Στα πρώτα λεπτά το ματς είχε περιοριστεί στον χώρο του κέντρου, όπου οι δύο ομάδες έδιναν μάχες σώμα με σώμα.

(0-1) Όλα αυτά όμως μέχρι το 25’, όπου ο Μιχάλης Βάλβης εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος της άμυνας του Φιλωτίου και με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ του αγώνα.

Οι δύο ομάδες μέχρι τη λήξη του 1ου ημιχρόνου είχαν από 2-3 καλά σουτ που δεν ανησύχησαν κανέναν από τους δύο τερματοφύλακες.

(1-1) Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου η Λάβα χάνει μοναδική ευκαιρία όταν από θέση τετ α τετ ο Συρίγος νικήθηκε από τον Πολυκρέτη. Στην εξέλιξη της φάσης η μπάλα αλλάζει περιοχή με τον Στρατούρη να πασάρει στον Λιόφαγο και τον τελευταίο με αριστερό σουτ να αφήνει «άγαλμα» τον Αρβανίτη, στέλνοντας την μπάλα αρχικά στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα της Λάβας, κάνοντας το 1-1 στο 46’.

(1-2) Η αντίδραση της Λάβας έρχεται στο 55’, όπου ο Δρόσος από πλάγιο άουτ τροφοδοτεί τον Καφίρη και ο τελευταίος με NAXOS KATSONIS1ασύλληπτο σουτ να δίνει εκ νέου προβάδισμμα στην ομάδα του. Από εκεί και πέρα ο ΑΜΣ Φιλωτίου ανέκτησε πλήρως τον έλεγχο του παιχνιδιού, έχοντας τρεις πολύ καλές ευκαιρίες και ένα δοκάρι με τον Ψαρρά.

Χωρίς κανένα πρόβλημα η διαιτησία των: Μενδρινού, Σουλτάνη και Φαν Άακεν.

Συνθέσεις

ΑΜΣ Φιλωτίου (Μεϊμάρογλου): Πολυκρέτης Γ., Μουστάκης Ν., Μουστάκης Γ., Ψαρράς, Κατσουρός, Μουστάκης Δ. (35’ Λιόφαγος), Πράσινος, Πολυκρέτης Σ., Στρατούρης, Μαρούλης, Μανιός.

Λάβα (Αρβανίτης): Αρβανίτης, Δρόσος, Βάλβης Γ., Δεμιρτζής, Γαλανός, Βάλβης, Κατσαμάνης (73 λ.τ. Σύλλεγλου), Διαμαντόπουλος, Βάλβης Μ., Καφίρης, Συρίγος.

Φωτογραφίες εδώ  -  Βαθμολογία

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Pre game ΑΟ Σερίφου - Ένωσης Ισοπαλία στην Ίο… »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares