Κυριακή, 01 Δεκεμβρίου 2013 20:32

Εγγλέζικο σκορ από τους παίδες στην Ίο

Τους τρεις βαθμούς της νίκης πήρε η ομάδα της ΜΗΛΟΥ στο παιδικό πρωτάθλημα που την έφερε επικεφαλής της βαθμολογίας απέναντι στην ομάδα της ΙΟΥ με σκορ 3-4.

Πολύ καλό παιχνίδι, ανάμεσα σε δυο ισοδύναμες ομάδες, το οποίο ήταν ντέρμπι μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Να σημειωθεί ότι για το σωματείο  του Παμμηλιακού είναι η πρώτη φορά που κατεβάζει ομάδα σε αυτό το πρωτάθλημα και από ότι φάνηκε, γίνεται πολύ σωστή δουλειά στα ποδοσφαιρικά τμήματα έτσι ώστε να είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει και σε αυτό το επίπεδο.

paides-ios-pammiliakos-30-11-2013

Ο ΑΣ Ίου άνοιξε το σκορ στο 8’ όταν ο Δράκος Α. πήρε την μπάλα από δεξιά πέρασε τρεις αντιπάλους και με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα ο Μαρκέτος Τ. σούταρε δυνατά μέσα από την περιοχή και έκανε το 1-1.

Στο 20’ ο Αλεξανδρακης Σ. έπιασε κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής αλλά ο Νίνος Γ. απέκρουσε εκπληκτικά σε κόρνερ.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Μακρινός Σ. εκτέλεσε φάουλ από πλάγια η μπάλα πήγε στον Δερδελακο Π. που σούταρε δυνατά στο οριζόντιο δοκάρι του Μπουζαλακου Σ.

Η ανατροπή έγινε στο 32’ όταν ο Χρόνης Α. με κοντινό πλασέ έκανε το 1-2.

paides-ios-pammiliakos-30-11-2013-2

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες μπήκαν με την ίδια όρεξη σημειώνοντας παράλληλα πολλά θεαματικά τέρματα. Η αρχή έγινε στο 50’ όταν ύστερα από πολλές κόντρες μέσα στην περιοχή του Παμμηλιακού ο Θεός Χ. από κοντά ισοφάρισε σε 2-2.

Η χαρά των μικρών του Θοδωρή Καραβά, που κάθισε και πάλι στον πάγκο της αγαπημένης του ομάδας μετά από πολύ καιρό, δεν κράτησε για πολύ αφού 1 λεπτό αργότερα ο Μπεκογλου Μ. με απευθείας φάουλ λίγο έξω από την περιοχή και από πλάγια θέση έκανε το 2-3.

Δέκα λεπτά πριν τον φινάλε η ομάδα της κυρίας Ρολλη πήρε αέρα δύο τερμάτων όταν ο Χρόνης Α. με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 2-4, και λίγο πριν το φινάλε

ο Αλεξανδρακης Σ. ευστόχησε σε πέναλτι διαμορφώνοντας το τελικό 3-4.

ΑΣ Ίου: (Καραβας Θ.), Μπουζαλακος Σ., Βενιός Γ., Σταυρακης Κ., Σκλάβος Β., Αλεξανδρακης Σ., Καραμπικας Ν., Δράκος Α., Καλαθάς Σ., Βαγιακης Γ., Θεός Χ., Μπατσάλης Ι., Χάρος Γ., Δαμβακαρης Η.

Παμμηλιακός: (Ρολλη Δ.) Νίνος Γ, Μαθιουδακης Ι., Μακρινός Σ., Ντοριζας Ε., Μπεκογιαννης Μ., Μαρίνος Β., Ζουλιας Μ., Δερδελακος Π., Χρόνης Α., Σταθόπουλος Ν., Μαρκετος Τ., Λιβάνης Γ, Ναπλης Τ., Νάκας Σ, Πουλημένος Χ.

Διαιτητής: Μαθιουδακης Γ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Σαρωτικός στη Νάξο... ΑΟ Σύρου – ΑΟ Υδρούσας [vid] »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares