Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2013 00:47

Επιβλητική νίκη στο ντέρμπι της Θήρας

Ένα γεμάτο ματς, με δυνατές μονομαχίες και οκτώ συνολικά τέρματα παρακολούθησαν οι αρκετοί φίλοι του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο Δημοτικό Γήπεδο Καμαρίου. Ο Πανθηραϊκός νίκησε τον Καρτεράδο με σκορ 7-1, φτάνοντας έτσι τις 5 νίκες στο πρωτάθλημα, με τον Καρτεράδο να μένει στις 3 νίκες και στους 9 βαθμούς. 

THIRA SARRHS MEGA SYSTEMS11ο ημίχρονο

Ο Πανθηραϊκός για ένα ακόμη παιχνίδι ξεκινάει με γκολ από τα αποδυτήρια. Ο Μηνδρινός ανέλαβε να εκτελέσει ένα φάουλ από τα αριστερά, η μπάλα έφτασε στην περιοχή και μετά από σύγχηση στα καρέ των κόκκινων, ο Κωλέτσης από κοντά σκοράρει μόλις στο 2ο λεπτό. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο μέσος του Καρτεράδου Κλουβάτος, βλέπει την κίτρινη κάρτα, για μαρκάρισμα πάνω στον Μηνδρινό. Στο 5' ο ίδιος παίκτης βλέπει και δεύτερη κίτρινη για χέρι, και έτσι ο Καρτεράδος μένει με παίκτη λιγότερο, για ολόκληρο σχεδόν το παιχνίδι. Η εξέλιξη αυτή του παιχνιδιού αλλάζει τις ισορροπίες, αφού ο Πανθηραϊκός συνεχίζει να είναι πιεστικός και να δημιουργεί ευκαιρίες, με τον Κωνσταντίνου να σκοράρει για δεύτερο σερί ματς με κοντινή κεφαλιά και να γράφει το 2-0, πριν τη συμπλήρωση του πρώτου 15λεπτου. Ο χρόνος κύλησε με τον Πανθηραϊκό να κυκλοφορεί την μπάλα με ηρεμία και να ψάχνει τη δημιουργία φάσεων, ενώ ο Καρτεράδος παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που έκανε για να κτυπήσει στην κόντρα, δεν βρήκε τις ευκαιρίες που αναζητούσε. Στο 39' ο Κωλέτσης με κεφαλιά θα κάνει το σκορ 3-0 για τον Πανθηραϊκό, απλοποιώντας κατά πολύ τη συνέχεια.

THIRA FYTROS XROMATA2ο ημίχρονο

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δύο ακόμη γρήγορα τέρματα από πλευράς Πανθηραϊκού. Στο 51' ο Μηνδρινός βρίσκει αρκετό χώρο έξω από την περιοχή και δοκιμάζει ένα φαλτσαριστό σουτ με το αριστερό, που ξεγέλασε τον Σορώτο, και έτσι το σκορ έγινε 4-0. Δύο λεπτά αργότερα, ο Παναγιωτίδης κάνει μια εξαιρετική επέλαση από τα δεξιά, μπαίνει στην περιοχή και κερδίζει το πέναλτι, την εκτέλεση του οποίου αναλαμβάνει ο Μηνδρινός. Ο Σορώτος όμως έπεσε στη σωστή πλευρά και απομάκρυνε την μπάλα. Στη συνέχεια ωστόσο της φάσης, ο Παναγιωτίδης βρίσκεται σε θέση βολής και δοκιμάζει το σουτ, όμως ο Σορώτος δηλώνει και πάλι παρών, με τον Κελίδη ωστόσο να παίρνει το ριμπάουντ και να σκοράρει τελικά για το 5-0. Στο 68' ο νεαρός Κρεμμύδας, που είχε μπει στο ματς πριν από λίγο, πετάγεται στην πορεία της μπάλας και την στέλνει στα δίχτυα για το 6-0.  Ο Καρτεράδος όλη αυτήν την ώρα και μετά από κάποιες αλλαγές που έγιναν, κατάφερε να πατήσει περιοχή και να δημιουργήσει καταστάσεις στην περιοχή του Λυγνού. Μάλιστα στο 75' ο Λύκος με όμορφο πλασέ από τα αριστερά σκοράρει και διαμορφώνει το 6-1. Στο 85' ο Κωλέτσης μετά από ωραία μπαλιά του Κωνσταντίνου, νικάει το Σορώτο και πετυχαίνει το τελικό 7-1.

DIAITITES VAILAS KORIΔιαιτητές ήταν οι: Δεσύπρης, Μενδρινός, Βάιλας.


Α
.Ο. Πανθηραϊκος (Κωνσταντόπουλος): Λυγνός©, Δακουτρός (65’ Νομικός Γ.), Βρενάγκρ, Νομικός, Κουλόλι, Μαρτίνος (56’ Κλουβάτος), Κωνσταντίνου, Μηνδρινός, Κελίδης (58’ Κρεμύδας), Κωλέτσης, Παναγιωτίδης

Ξαγοράρης Ν., Νομικός, Δρόσος, Ξαγοράρης Ε., Κρεμύδας, Καραβίας, Κλουβάτος

Α.Ο. Καρτεράδος (Τζούρος): Σορώτος, Βαρμάζης, Δαμίγος, Φύτρος (56’ Δενδρινός), Λύκος, Κλουβάτος, Νομικός, Τσενολάρι (46’ Δακουτρός Α.), Σελιστάϊ, Πολυζόπουλος©, Παναγιωτίδης (68’ Κουνούρης)

Δακουτρός Α., Ζερβάκης, Δενδρινός, Πιτσικάλης, Πρέκας, Βλαβιανός, Κουντούρης

 

THIRA VAILAS otetv

 
 THIRA PLAYLAND1

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares