Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2013 23:56

Στόχος η μοναξιά της κορυφής

Ένα σημαντικό παιχνίδι περιλαμβάνει η 6η και προτελευταία αγωνιστική του Α’ γύρου για τον 1ο όμιλο του πρωταθλήματος. Ο πρωτοπόρος ΑΟ Σύρου φιλοξενεί την Άνω Μερά, σε ένα πολύ ενδιαφέρον βαθμολογικά παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να συγκρούονται για 2η φορά μέσα σε μία εβδομάδα, καθώς θα ακολουθήσει ο μεταξύ τους αγώνας Κυπέλλου του επόμενου Σαββατοκύριακου.

 

Ο ΑΟ Σύρου που με τη νίκη 6-0 επί του ΑΟ Τήνου επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και στην κορυφή του Α’ ομίλου με 10 πόντους και 14 -2 τέρματα. Η ομάδα του ΑΟΣ στο δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι για φέτος, θέλει τη νίκη για να απομακρυνθεί από τον ΑΟ Πάγου, με τον οποίο ισοβαθμεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και ο οποίος αυτή την εβδομάδα θα εκτίσει το ρεπό του.

Επιστροφή Χαβδούλα

Η ομάδα του Μάκη Πούλου φαίνεται ότι ξέχασε ήδη το κακό ματς, κόντρα στον Αίαντα και κρατά το καλό αποτέλεσμα με τον ΑΟ Τήνου (6-0), με τον έμπειρο τεχνικό να δουλεύει με τους παίκτες του όλη την εβδομάδα ενόψει του κρίσιμου ματς με τη Μυκονιάτικη ομάδα. Στα αγωνιστικά ο ΑΟΣ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών με την επιστροφή του Χαβδούλα στις προπονήσεις να δίνει ένα ακόμα σημαντικό όπλο στα χέρια του Μάκη Πούλου.

Συνέρχεται

Από την άλλη πλευρά η Άνω Μερά του Νίκου Τζίωβα έρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία (2-2) κόντρα στον ΑΟ Πάγου, που της άφησε πικρή γεύση. Φαίνατε πως οι Μυκονιάτες ξεπερνούν σιγά – σιγά το κακό ξεκίνημα, πράγμα που δείχνει και η 3η θέση που κατέχουν στον βαθμολογικό πίνακα, όπου βρίσκονται με 8 βαθμούς (2 νίκες και 2 ισοπαλίες 12-5 τέρματα).

Στόχος για την Άνω Μερά όπως είναι φυσικό θα είναι η νίκη για να σκαρφαλώσουν στην κορυφή του ομίλου και να μπουν δυνατά στη διεκδίκηση της πρόκρισης για τα μπαράζ στη συνέχεια.

Τα προβλήματα για τον Νίκο Τζιώβα ακούνε στην απουσία των Ζανή Κουκά και Νίκου Ασημομύτη, που δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Το μεγάλο παιχνίδι θα ξεκινήσει το Σάββατο 09/11/2013 στις 16:30μ.μ. στο Δημοτικό Γήπεδο Ερμούπολης, με διαιτητή τον κ. Ζαράνη Ι. και βοηθούς τους κ. Αρμακόλα Ε. & Νομικό Ν.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares