Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013 23:54

«Τρένο» Αήττητος παντού ο ΑΟΣ.

Σαν τρένο (8 στα 8 26-5 τέρματα) συνεχίζει την πορεία του ο ΑΟ Σύρου, καθώς σήμερα το μεσημέρι σε φιλικό αγώνα επικράτησε 2-1, με ανατροπή στο σκορ, κόντρα στον ΑΟ Μυκόνου της Γ΄ Εθνικής.

ΟΙ συριανοί (αυτή τη φορά) χειροκροτήθηκαν από τους 100 περίπου τυχερούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο της Άνω Σύρου και απόλαυσαν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Θεόφιλος Παχατουρίδης και Μάκης Πούλος, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πολλά σχήματα, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία να αγωνιστούν σε όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεση τους.

Ο αγώνας

Αυτή είναι η δεύτερη νίκη του ΑΟ Σύρου, κόντρα στον ΑΟ Μυκόνου, καθώς σε φιλικό που είχαν οι δύο ομάδες στα μέσα Σεπτεμβρίου, τότε οι Συριανοί είχαν νικήσει με 3-2 και πάλι με ανατροπή.

Ο Ξένος Άνοιξε το σκορ στο 40’ για τον ΑΟ Μυκόνου, με τον Πρίντεζη να αστοχεί από την άσπρη βούλα, τρια λεπτά αργότερα, σε πέναλτι που κέρδισε ο Σταματίου. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 60’ ο Ελ Κάντι φέρνει το ματς στα ίσα με ένα πανέμορφο τέρμα. Τη νίκη του ΑΟ Σύρου επισφραγίζει ο νεαρός Αλέξης Ξυγκάκης, που με την παρουσία του έδωσε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Για τον Θεόφιλο Παχατουρίδη μπορεί να συμπεράσματα να είναι χρήσιμα, αλλά θα πρέπει να βρει σύντομα τη φταίει στην ομάδα του και δεν μπορεί να «λύσει» που λέμε στην ποδοσφαιρική γλώσσα. Από την άλλη ο Μάκης Πούλος, που δεν γνωρίζει καν τη είναι η ισοπαλία στον πάγκο του ΑΟΣ, είδε τους 25! Ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε να είναι ετοιμοπόλεμοι και άξιοι για την διεκδίκηση μιας θέσης βασικού.

 

Συγχαρητήρια στου παίκτες μου

 

Ο Μάκης Πούλος μετά τη λήξη του αγώνα έδωσε τα εύσημα στους παίκτες του λέγοντας: «Ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία σήμερα να παίξουμε ένα ωραίο και δυνατό ματς, απέναντι σε μια ομάδα που είναι μια και παραπάνω κατηγορία πάνω από εμάς. Παρά του ότι δυο μέρες πριν είχαμε ματς πρωταθλήματος με τον Πάγο είδα τους ποδοσφαιριστές μου να αποδίδουν καταπληκτικά! Και μάλιστα να ανατρέπουν το εις βάρος τους σκορ. Αυτή τη φορά το γήπεδο χειροκρότησε την ομάδα και μακάρι να ήταν και άλλοι να έβλεπαν πολύ καλό ποδόσφαιρο, που απέδωσαν οι δυο ομάδες. Συνεχίζουμε δυνατά και ''υποψιασμένοι'' πλέον και πολύ καλά διαβασμένοι»

Συνθέσεις

ΑΟ Σύρου (Πούλος): Κρητικός (46’ Καραμαλίγκας), Δημόπουλος (46’ Σταμούλης), Βαβουράκης, Μητσόπουλος (46’ Κόκκαλης), Σούρλας, Τερόλης (46’ Ξυγκάκης), Μαραγκός (75’ Περιάλης Β.), Δημητρακόπουλος (46’ Τζώρτζης), Σταματίου (46’ Περιάλης), Πρίνταζης (46’ Καπλάνης), Βελέτζας (46’ Ελ Κάντι).

Έπαιξαν επίσης: Γεράρδης, Μακρόπουλος, Σαγγινέτος, Βαμβακούσης.

ΑΟ Μυκόνου (Παχατουρίδης): Παλιούρας, Μήτρακας, Ξένος, Καρπαθάκης, Καρατζάς, Αργυρόπουλος, Καμπάνης, Γιογιός, Λυμπερόπουλος, Καρακάσογλου, Καρράς.

Έπαιξαν επίσης: Φιορεντίνος, Κυπριτίδης, Μηρντίνος, Ούσα, Τσάλμας, Πανέτας, ενώ δοκιμάστηκε και ένας τερματοφύλακας, που ίσως αποκτηθεί τον Δεκέβριο.

A0S-AOM FILIKO 2013AOS-AOM FILIKO 1AOS-AOM FILIKO 2

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares