Κυριακή, 06 Οκτωβρίου 2013 20:23

Αφετηρία με τρίποντο

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα Κυκλάδων ο Πανθηραϊκός, ο οποίος αν και μετρούσε σημαντικές απουσίες επικράτησε με 1-0 κόντρα στον Αστέρα Τραγαίας.

Άσφαιροι

Παιχνίδι με πολλές απουσίες το χθεσινό, μιας και οι δύο αντίπαλοι αναγκάστηκαν να παίξουν με σημαντικότατες ελλείψεις. Για τους "μπλε" δεν αγωνίστηκαν πολλοί βασικοί παίκτες, όπως ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Μανόλης Κωλέτσης , που είχε ενοχλήσεις στη μέση . Το μακροσκελή απουσιολόγιο συμπλήρωσαν οι: Απόλλωνας Κολιούσης, που βρίσκετε σε στάδιο {div float:right}{/div}αποθεραπείας λόγω του τραυματισμού που έχει στο χέρι, καθώς και οι: Δαμίγος. Κουλόλη, Πέκα, Νοικός, Ξαγοράρης και Βρενάγκρ, οι οποίοι σιγά-σιγά θα αρχίσουν να τίθενται στην διάθεση του Αλέξη Κωνσταντόπουλου.

Πάντως ο κ. Κωνσταντόπουλος θα πρέπει να είναι ικανοποιημένος, καθώς είδε πράγματα να λειτουργούν μέσα στην ομάδα του, κυρίως όταν αυτή έπρεπε να βρει τις «τρύπες» για να περάσει φάτσα με την εστία του αντιπάλου.

Από τους "πορτοκαλί" για διάφορους λόγους δεν συμμετείχαν στην αποστολή οι: Μασούρας, Κατσιουλης, Αγγελής και Επταήμερος, με τους προαναφερθέντες να αποτελούν σχεδόν όλο τον βασικό κορμό της επίθεσης του Αστέρα.

Οι πολλές απουσίες αντικατοπτρίστηκαν και εντός του αγώνα, καθώς αμφότεροι οι αντίπαλοι κινήθηκαν σε «χαμηλές πτήσεις» όσον αφορά την απόδοση στις αιχμές τους, με του γηπεδούχους πάντως να έχουν την ολική υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και αρκετές ευκαιρίες για να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ.

Κυριαρχία

Ο Πανθηραϊκός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι αναζητώντας ένα γρήγορο γκολ που θα του έδινε αέρα στο παιχνίδι. Η πίεση των γηπεδούχων δεν απέδωσε καρπούς, καθώς Κελίδης και Κλουβάτος μέχρι τα μέσα του πρώτου μέρους είχαν σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ. Μάλιστα ο δεύτερος είδε τον Δρύλη να διώχνει την μπάλα πάνω στη γραμμή σε δύο περιπτώσεις που ο Πανθηραϊκός προσπάθησε να απειλήσει από κόρνερ.

1-0   Και φτάνουμε στο 40΄όπυ και σημειώθηκε το μοναδικό τέρμα της χθεσινής αναμέτρησεις, με τους παίκτες του Κωνσταντόπουλου να συνδυάζονται άψογα και τον Παναγιωτίδη να πασάρει παράλληλα στον Κελίδη με τον τελευταίο, με προβολή να κάνει το σκορ 1-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Προσπάθησε

Στην επανάληψη ο Πανθηραϊκός είχε και πάλι τα ηνία του αγώνα, με τον Αστέρα να ανεβάζει κάπως την απόδοση του, ειδικά από τη στιγμή που πέρασε ο Σφυρόερας στο παιχνίδι. Ωστόσο οι Ναξιώτες δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά, καθώς ο μοναδικός προωθημένος Δεδρινός ήταν καλά κλεισμένος από τους αμυντικούς του Πανθηραϊκού, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι σε γενικές γραμμές δεν στάθηκαν καλά στο γήπεδο.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκε ο Κουφόπουλος ανέτρεψε τον Παναγιωτίδη και τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα από τον κ. Βακόνδιο, καθώς ήταν ο τελευταίος παίκτης.

Πολύ καλή η διαιτησία των: Βακόνδιου, Δρόσου, Βάϊλα.

Συνθέσεις

Πανθηραϊκός (Κωνσταντόπουλος): Λυγνός, Δακούτρος, Στεφανάκης ( 88΄Κρεμύδας), Νομικός, Βαζαίος, κωνσταντίνου, Νομικός Ι., Κλουβάτος, Κελίδης (86΄Παρασκευαϊδης), Μηνδρινός, Παναγιωτίδης.

Αστέρας Τραγαίας (Βλησίδης): Polja, Δρύλης (84΄Παραράς), Κουφόπουλος, Κατσούλης, Καπαρέλης, Δεδρινός Τουλουπής (55΄Σφυρόερας), Μαρούλης, Λεγάκης, Ψαρρός,Σπανός (60΄Πιέτρι).

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΑΟ Υδρούσας – ΑΟ Σύρου [video] Λάβα – ΑΜΣ Φιλωτίου [video] »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares