Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2013 08:58

Πρεμιέρα πρωταθλήματος στη Σέριφο για τον Παμμηλιακό.

Με στόχο την είσοδο του στο πρωτάθλημα με το δεξί με τους 3 βαθμούς της νίκης και την επιβλητική εμφάνιση ταξιδεύει την Κυριακή 6/10 στη Σέριφο ο Παμμηλιακός για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Κυκλάδων με αντίπαλο την τοπική ομάδα.

milos-glaronisiaΗ ομάδα της Μήλου θα ταξιδέψει αυθημερόν στο γειτονικό νησί την Κυριακή το πρωί με σκάφος και θα επιστρέψει αμέσως μετά την λήξη του αγώνα. Η πρόγνωση του καιρού κάνει λόγο για μέτριους ανέμους της τάξης των 4-5 μποφόρ

Στο περσινό παιχνίδι ο Παμμηλιακός είχε πετύχει μεγάλη σε έκταση νίκη απέναντι στη Σερφιώτικη ομάδα με 9-0, ενώ και στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου στη Μήλο είχε επικρατήσει εύκολα με 6-0. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα της Σερίφου παρουσιάζεται ενισχυμένη φέτος και μια πρεμιέρα πάντα επιφυλάσσει κινδύνους.

Αγωνιστικά προβλήματα υπάρχουν, καθώς θα λείψουν από το συγκεκριμένο παιχνίδι οι τραυματίες Τάουλαντ Μάνη, Νίκος Σκλάβος, καθώς και οι ανέτοιμοι Μάριος Καμακάρης και Μάριος Βικελής.milos-mileika-nea

Το «SportCyclades» θα βρίσκεται την Κυριακή στη Σέριφο και θα σας παρουσιάσει σε συνεργασία με τα «Μηλέικα Νέα» αποκλειστικά εκτενές ρεπορτάζ και στιγμιότυπα με τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα!

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares