Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2013 17:36

Ατσόνιου: Κοιτάμε στα μάτια όλους μας τους αντίπαλους

Με την ευκαιρία της έναρξης του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων, ζητήσαμε από την πρόεδρο του Πανσιφναϊκού Ευαγγελία Ατσόνιου, να μας πει την άποψη της τόσο για φέτος όσο και για πέρυσι αλλά και για τις προκλήσεις που αντιμετώπισε.

 

SIFNOS-XORHGOI-AGONONΝέο ξεκίνημα την Κυριακή για τον Πανσιφναϊκό. Ποιοι είναι οι φετινοί στόχοι για την ομάδα;

Καλή αρχή σε όλες τις ομάδες και σε σας φυσικά.

Ναι όντως νέο ξεκίνημα για την ομάδα μας και ξεκινάμε με ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι το οποίο θα γίνει στην έδρα μας πράγμα το οποίο μας γεμίζει χαρά γιατί θα αγωνιστούμε μπροστά στον κόσμο μας και ελπίζουμε να έχουμε θετικό αποτέλεσμα.

Oι στόχοι μας φέτος, όπως έχω ήδη ξαναπεί είναι ότι θέλουμε πρώτα απ’όλα είναι να παρουσιαστούμε πιο βελτιωμένοι από την περσινή πρώτη μας χρονιά και να ''κοιτάμε στα μάτια'' τους αντίπαλους μας. Κάθε παιχνίδι για μας είναι πρόκληση και πάμε για κάτι καλό κάτι θετικό. Δεν τρέφουμε αυταπάτες αλλά σαφώς η ομάδα φέτος είναι καλυτέρα προετοιμασμένοι και παταει πιο γερά στα πόδια της.

Ποιες οι προκλήσεις που αντιμετωπίσατε όταν αναλάβατε την προεδρία της ομάδας

Η σημαντικότερη πρόκληση για μένα είναι να καταφέρω όπως και όλοι μας, να έρθουν όσο το δυνατόν νέα παιδία στο σύλλογο μας, να υπάρχει νέο αίμα γιατί πάνω σε αυτά τα νέα παιδία θα χτιστή η μετέπειτα πορεία μας.

Αυτό φυσικά θα γίνει με τις ακαδημίες τις όποιες έχουμε δημιουργήσει και όπως φάνηκε και από το ξεκίνημα τους δείχνουν ότι σίγα σίγα οι στόχοι που είχαμε θέσει για φέτος θα εκπληρωθούν. Αυτό είναι το μεγάλο μας στοίχημα.

Επίσης θα προσπαθώ όπως πάντα και όσο περναει από το χέρι μου ο ΠΑΣ να απασχολεί το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο μόνο με θετικά δρώμενα, να κάνουμε μικρά μεν αλλά σταθερά βήματα έτσι ώστε κάποια στιγμή να μπορέσουμε και εμείς να φτάσουμε σε επίπεδα άλλων ομάδων των οποίων την πορεία την θαυμάζουμε πολύ.

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, είχατε μια αλματώδη ανάπτυξη στις υποδομές σας. Πως τα καταφέρατε και αν έχετε επιπλέων στόχους

Όντως το γήπεδο, έχει μετατραπεί σε ένα μικρό στολίδι για το νησί μας, όλοι μας βοήθησαν όλοι στάθηκαν και στέκονται δίπλα μας και δεν θα σταματήσουμε να λέμε ποτέ ευχαριστώ σε όλους όσους μας βοηθούν.

Έχουμε φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο όσον αφορά τις υποδομές αλλά η προσπάθεια ώστε να το αναβαθμίσουμε και να το εκσυγχρονίσουμε συνεχίζονται ώστε το γήπεδο να έχει και άλλες παροχές όπως πχ φωτισμό, αποδυτήρια,  είναι στο σχεδιασμό μας και βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή των στόχων μας. Ελπίζουμε σύντομα αυτά τα σχέδια να μη είναι μόνο στη σκέψη αλλά  να γίνουν και πραγματικότητα

Την άποψη σας για το περσυνό πρωτάθλημα

Το περσινό πρωτάθλημα για εμάς που ήμασταν νέα ομάδα ήταν αρκετά ''εποικοδομητικό''

αντιμετωπίσαμε δυσκολίες αλλά μέσα από αυτές μάθαμε  πως να τις επιλύουμε και να συνεχίζουμε.

Για τις άλλες ομάδες με τις όποιες αγωνιστήκαμε τι να πω?

ήταν ομάδες με τεράστια εμπειρία, αλλά πιστεύω πως και εμείς στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος δείξαμε ένα άλλο πρόσωπο το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα  να πάρουμε και θετικά αποτελέσματα.

Κλείνοντας θα ήθελα να πω και πάλι και να ευχηθώ σε όλους καλή αρχή καλά αποτελέσματα σε όλες τις ομάδες, να γίνονται καλοί αγώνες χωρίς παρατράγουδα και μακάρι όλοι μας να αντιμετωπίσουμε λιγότερες δυσκολίες από ότι πέρυσι.

σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη φιλοξενία σας......

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares