Τρίτη, 09 Αυγούστου 2011 01:48

Οι Διαμαντίδης και Πολυτάρχου στο Φιλώτι….

dDIAMANTIDIS_MAKARIS_POLYTARXOY_630

Στέκι αστέρων τείνει να γίνει πλέον το Καφέ του ποδοσφαιριστή Γιώργου Κατσάνη στο Φιλώτι. Πλειάδα διεθνών ποδοσφαιριστών κα μπασκετμπολίστων που επισκέπτονται την Νάξο περνάνε ανελλιπώς από το «Πλάτανος Καφέ» απολαμβάνοντας τα υπέροχα εδέσματα του καταστήματος.

Έτσι λοιπόν χθες το βράδυ ο  Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Ναξιώτης Μιχάλης Πολυτάρχου με τις οικογένειες τους  επισκέφτηκαν το Φιλώτι και απόλαυσαν τις υπέροχες βάφλες που φτιάχνει το «Πλάτανος Καφέ».

Στην γνωριμία μας ο Δημήτρης Διαμαντίδης ήταν πολύ φιλικός και δέχτηκε με χαρά να τον φωτογραφήσουμε για λογαριασμό του sportcyclades.gr. Οι δύο αστέρες άκρως φιλικοί δέχτηκαν να φωτογραφηθούν επίσης με αρκετούς θαυμαστές τους καθώς και με τον ιδιοκτήτη του Πλάτανος Καφέ Γιώργο Κατσάνη.

Ο αρχηγός της Εθνικής μας δήλωσε ότι αυτό το διάστημα δεν σκέπτεται καθόλου τα αγωνιστικά, αφού θέλει να απολαύσει τις διακοπές του με την οικογένεια του και να ξεκουραστεί ενόψει της δύσκολης σεζόν που τον περιμένει, ενώ για την Νάξο μας είπε ότι είναι πρώτη φορά που την επισκέπτεται και είναι κατενθουσιασμένος από τα κάλοι της.

DIAMANTDHS_KATSANHS_POLYTARXOY

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares