Αθλητικές ειδήσεις για τον ΑΟ Πάγου

Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 14:48

Ξεκίνησε την προετοιμασία του και ο Πάγος

Την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ξεκίνησε και ο Πάγος, ο οποίος θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κυκλάδων.

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022 15:23

Το ευχαριστώ του ΑΟ Πάγου για το πανηγύρι

Ανακοίνωση μέσα από την οποία ευχαριστεί όσους συνέδραμαν ώστε να πραγματοποιηθεί το πανηγύρι του συλλόγου εξέδωσε ο ΑΟ Πάγος που επίσης έκανε γνωστά τα νούμερα των τυχερών λαχνών.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Είναι γνωστό πως την περσινή χρονιά ο προπονητής Χρήστος Ζαχαρίου «έβαλε πλάτη» προκειμένου ο Α.Ο Πάγου να επιστρέψει στα γήπεδα πλαισιώνοντας την ομάδα με παιδιά της ακαδημίας του.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Με αυξημένες συμμετοχές θα διεξαχθεί η φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου Κυκλάδων, καθώς μετά τη σημερινή καταληκτική ημερομηνία συμμετοχών, 20 ομάδες είναι αυτές που δήλωσαν συμμετοχή στο θεσμό.

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Με τη συμμετοχή 16 ομάδων θα πραγματοποιηθεί φέτος το πρωτάθλημα της Β' κατηγορία που επανέρχεται από τη σεζόν 2016-2017, όπου συμμετείχαν μόλις 11 ομάδες.

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μετά από απουσία δυο ετών, επιστρέφει το παραδοσιακό πανηγύρι του Πάγου στις 14 Αυγούστου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χθες γράψαμε ότι ο Γιώργος Φωτεινιάς έφυγε σαν φίλος από τον Αίαντα Σύρου και αυτό μετά την ανακοίνωση της πρώην του ομάδας αποδεικνύεται και από το μεγάλο ευχαριστώ του ίδιου σε όλους όσους συνεργάστηκε και ειδικά στον μέντορα του Γιώργο Ρούσσο που τον βοήθησε στην μετάβαση του από ποδοσφαιριστής σε προπονητής.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το καθιερωμένο πλέον Κύπελλο Ήθους που απονέμεται κάθε χρόνο στην ετήσια γενική συνέλευση στις ομάδες που δεν είχαν τιμωρίες κατά την αγωνιστική περίοδο κέρδισαν φέτος ο Ανδριακός και ο ΑΟ Πάγου.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο του Πάγου μετά τις εκλογές του συλλόγου που πραγματοποιήθηκαν στις 15 Ιουνίου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο οι εκλογές στο σωματείο του Α.Ο Πάγου που έγιναν στο ΚΑΠΗ της περιοχής.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σήμερα θα διεξαχθεί η εκλογική διαδικασία του Α.Ο Πάγου μέσα από την οποία θα προκύψει το νέο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρέχουν οι εξελίξεις στον ΑΟ Πάγου, καθώς μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Χρήστο Ζαχαρίου ο σύλλογος ανακοίνωσε και την διεξαγωγή εκλογών.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Χρήστος Ζαχαρίου είχε μια άριστη συνεργασία με την διοίκηση του Α.Ο Πάγου, καθώς ήταν ο άνθρωπος που έβαλε ένα μεγάλο λιθαράκι για την επιστροφή της ομάδας στο πρωτάθλημα, με την παρουσία μικρών παιδιών που σχετίζονται με την ακαδημία του, τον Νέο Α.Ο.Σ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με ανακοίνωση του ο ΑΟ Πάγου ευχαριστεί τον ΑΣ Ίου για τη φιλοξενία στο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι, το πρακτορείο Γαβιώτης και την εταιρεία SEA JETS.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σελίδα 1 από 62

IV Banner

PAS NAXOU EGGRAFES

 

SANTORINI EXPERIENCE 300x250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2022 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35