Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013 14:48

Πρώτη ήττα για την Μερόπη στην Σίφνο

Η 6η αγωνιστική ολοκληρώθηκε με σημαντικότερη είδηση την πρώτη ήττα της Μερόπης για φέτος από τους Πειρατές -τους πρωταθλητές της περσινής διοργάνωσης- σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι σε θέαμα και εξέλιξη.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια τα αποτελέσματα μάλλον ήταν αναμενόμενα, αφού τα Μαύρα Πρόβατα επικράτησαν των «προβληματικών» φέτος Απάλευτων ενώ οι LMS είχαν μια εύκολη βραδιά κόντρα στους ουραγούς (και δίχως νίκη ακόμα) της βαθμολογίας Άμπαλους.

 

 

Μαύρα Πρόβατα – Απάλευτοι: 5 - 4
Γκολ:
(Μαύρα Πρόβατα): Δεπάστας Νίκος (2), Κατζηλιέρης Νίκος, Καλογήρου Αντώνης, Ατσόνιος Άγγελος.
(Απάλευτοι): Κορακής Σίμος (3), Τρούλλος Ανδρέας.

Νίκη χρυσάφι πέτυχαν τα Μαύρα Πρόβατα βάζοντας τέλος στο σερί των τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη.
Ο αγώνας ήταν όπως αναμενόταν ντέρμπι και η ομάδα των Απάλευτων κατάφερε να προηγηθεί με τον συνήθη ύποπτο και πρώτο της σκόρερ Σίμο Κορακή στο πρώτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού και στην συνέχεια μετά από μία φαρμακερή αντεπίθεση ο Ανδρέας Τρούλλος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Τα Πρόβατα προσπάθησαν να ανταποδώσουν, αύξησαν την πίεση τους και έχασαν κάποιες ευκαιρίες για να μειώσουν το σκορ αλλά και πάλι ο Σίμος Κορακής λίγο πριν την ανάπαυλα έδωσε προβάδισμα τριών γκολ στην ομάδα του γεμίζοντας συνάμα απογοήτευση και κατήφεια στις τάξεις των Προβάτων.
Ο ίδιος παίχτης στης αρχές του δεύτερου ημίχρονο πέτυχε και το τρίτο προσωπικό του τέρμα και τέταρτο της ομάδας του, βυθίζοντας τους αντιπάλους του στην γκρίνια ότι σε ακόμα ένα παιχνίδι θα φύγουν με σκυμμένα τα κεφάλια.
Η ομάδα των Προβάτων όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη! Με τους Νίκο Κατζηλιέρη μείωσε το σκορ και στην συνέχεια με τον Νίκο Δεπάστα να πετυχαίνει δύο τέρματα (θυμίζοντας τον παίχτη που πέρυσι βγήκε πρώτος σκόρερ) και να δίνει νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.
Με λιγότερα από δέκα λεπτά για την λήξη του παιχνιδιού ο αρχηγός των Προβάτων Αντώνης Καλογήρου με ένα ξερό σουτ από το ύψος του πέναλτι ισοφάρισε για την ομάδα του. Και εκεί που όλα έδειχναν πως θα έχουμε το πρώτο παιχνίδι στο πρωτάθλημα που θα έληγε δίχως νικητή, εμφανίστηκε ως από μηχανής θεός ο Άγγελος Ατσόνιος στο τελευταίο λεπτό του αγώνα να δώσει την νίκη και να υπενθυμίσει πως υπάρχει ακόμα σφυγμός σε αυτήν την ομάδα.
Μία νίκη που δίνει ελπίδα για μία θέση στα play offs για την ομάδα των Προβάτων και μία ήττα που βάζει σε σκέψεις την ομάδα των Απάλευτων υπενθυμίζοντας τους ότι η μάχη για την είσοδο στα play offs θα είναι σκληρή.

 

LMS (Atletico Αρτεμώνα) – Άμπαλοι: 21 - 2
Γκολ:
(LMS Atletico
Αρτεμωνα): Μιχαλέας Μαρίνος (9), Λεμπέσης Μανώλης (4), Λουκατάρης Γιαννούλης (4), Σαλέμης Μίλτος (2), Κόμης Χριστόφορος, Γεροντής Δημήτρης (αυτογκόλ).
(Άμπαλοι): Πατριάρχης Ζαννής, Πατριάρχης Φίλιππος.


Τα σχόλια είναι περιττά...

 

Πειρατές – Μερόπη: 9 - 7
Γκολ
(Πειρατές): Λεμπέσης Σπύρος (4), Μπελιός Ντίνος (3), Κίτσαλης Γιώργος (2).
(Μερόπη): Ζάσκας Δημήτρης (3), Κάραβος Νίκος (2), Μπάμπαν Αντρέι (2).

Η καρδιά του Πρωταθλητή μίλησε.

Σε ένα παιχνίδι μεταξύ των δύο κατά γενική ομολογία καλύτερων ομάδων στο τουρνουά, οι Πειρατές πέτυχαν μεγάλη νίκη επί της αήττητης ως τώρα ομάδα της Μερόπης με σκορ 9-7.
Τον χορό των γκολ άνοιξε με κεραυνό από μακρινή απόσταση ο Ζάσκας και λίγο αργότερα ο Κάραβος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα των Πειρατών, έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.
Η αντίδραση των Πειρατών ήταν άμεση και αφού μείωσαν με τον Κίτσαλη στην συνέχεια ισοφάρισαν με τον Σπύρο Λεμπέση. Στην επόμενη φάση, η Μερόπη και πάλι με τον Κάραβο ο οποίος βρέθηκε μες στην καρδιά της άμυνας των Πειρατών, πήρε ξανά προβάδισμα στο σκορ. Τα επόμενα λεπτά μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ανήκαν στην ομάδα των Πειρατών, γιατί όχι απλά ισοφάρισαν με τον Μπελιό αλλά πέτυχαν και άλλα δύο τέρματα με τον Σπύρο Λεμπέση να εξελίσσεται σε μεγάλο πρωταγωνιστή για την ομάδα του. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα της Μερόπης ήταν να μειώσει με τον Αντρέα Μπάμπαν λίγο πριν τέλος του ημιχρόνου.
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η Μερόπη κέρδισε πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να την εκτελέσει ο Ζάσκας ο οποίος δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα.
Στην συνέχεια η Μερόπη θα ξανά περάσει μπροστά στο σκορ όταν ο Μπάμπαν εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των Πειρατών και με δυνατό σουτ νίκησε τον (πολύ καλό και σήμερα) τερματοφύλακα των Πειρατών. Αλλά και πάλι οι Πειρατές θα απαντήσουν με τον Μπελιό, όμως η Μερόπη θα ξανά προηγηθεί για τελευταία φορά στο σκορ γιατί με τον δραστήριο Σπύρο Λεμπέση μετά από ατομική του ενέργεια οι Πειρατές θα φέρουν στα ίσια και πάλι το παιχνίδι. Με λιγότερα από πέντε λεπτά για την λήξη του παιχνιδιού ο Κίτσαλης έπειτα από εκτέλεση φάουλ και κακό υπολογισμό από τον τερματοφύλακα της Μερόπης θα στείλει την μπάλα να αναπαυθεί στα δίκτυα του, παγώνοντας παράλληλα τους αντιπάλους του. Κι ενώ οι παίχτες της Μερόπης έψαχναν το γκολ της ισοφάρισης οι Πειρατές με τον Μπελιό να βάζει σε ακόμα ένα ματς την σφραγίδα του και ολοκληρώνοντας το προσωπικό του hat trick διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Μία νίκη που εδραιώνει την ομάδα των Πειρατών στις θέσεις που οδηγούν στα play offs και μία ήττα που υπενθυμίζει στην ομάδα της Μερόπης πως ο δρόμος για την κορυφή μόνο εύκολος δεν είναι.

 

Ρεπό: Ταύροι

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΓΚΟΛ ΣΥΝΟΛΟ
Ομάδα Αγώνες Βαθμοί + - ΔΙΑΦ. Νίκες Ισοπαλίες Ήττες
1 ΜΕΡΟΠΗ 6 15 51 20 31 5 0 1
2 ΤΑΥΡΟΙ 6 15 44 25 19 5 0 1
3 ΠΕΙΡΑΤΕΣ 5 12 36 22 14 4 0 1
4 ΑΠΑΛΕΥΤΟΙ 5 6 20 29 -9 2 0 3
5 LMS 6 6 45 37 8 2 0 4
6 ΜΑΥΡΑ ΠΡΟΒΑΤΑ 6 6 32 27 5 2 0 4
7 ΑΜΠΑΛΟΙ 6 0 16 84 -68 0 0 6

ΣΚΟΡΕΡ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΟΜΑΔΑ ΓΚΟΛ
1 ΑΤΣΟΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΑΥΡΟΙ 20
2 ΜΙΧΑΛΕΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ LMS 18
3 ΚΟΡΑΚΗΣ ΣΙΜΟΣ ΑΠΑΛΕΥΤΟΙ 12
4 ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΕΣ 12
5 ΜΠΕΛΙΟΣ ΝΤΙΝΟΣ ΠΕΙΡΑΤΕΣ 11

 Άρθρα: Άγγελος Ατσόνιος - Ντίνος Μπελιός

 Επιμέλεια: Χρήστος Βασάλος

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares