Κυριακή, 17 Μαρτίου 2013 22:38

Πρώτη ήττα για τον Παμμηλιακό!

Η πρώτη ήττα του ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΥ Α.Σ για το τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου προήλθε από την καταπληκτική εμφάνιση των παικτών της ομάδος των ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΩΝ.

milos-medousa-cafeΣε ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου, ίσως το καλύτερο παιχνίδι του τουρνουά , η ομάδα των ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΩΝ έχοντας σε μεγάλη μέρα όλους τους παίκτες που αγωνίσθηκαν, πέτυχε την νίκη του πρωταθλήματος.

Πλήρη παρέταξε την ομάδα του ο Π.Μαρκιανίδης αφού είχε στην διάθεση του και τους   «ξενιτεμένους» Πουλάκη, Τζοβάνι, Νίνο, και τον φαντάρο Αλέκο Παπαχριστοδούλου. Πλήρης ήταν και ο Παμμηλιακός με όλα τα νέα του αστέρια, κάτι που βοήθησε για να απολαύσουμε το θέαμα που ακολούθησε .

Οι ομάδες παρατάχθηκαν με τους παρακάτω παίκτες:

ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ Α.Σ :   Ζούλιας, Ραπανάκης,, Καρολεμέας, Σίδερης, Μαθιουδάκης, Ψαθάς, Καμπανάρος, Ζούλιας, Μπάλλας, Αμαρίλντο, Μαυρογιάννης.

ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΟΙ/ΠΟΛΛΩΝΙΑ : Αργυρίου, Παγώνης, Λίλλης, Μάλλης Μ, Μάλλης Α, Jovani, Παπαχριστοδούλου, Βικελής, Πουλάκης, Νίνος, Μαυρογιάννης.

   Στο 1ο ημίχρονο ο Παμμηλιακός ξεκίνησε πιο δυνατά   με σύστημα 4-4-2, είχε τον έλεγχο του αγώνα και πίεσε χωρίς αποτέλεσμα την εστία του Αργυρίου. Οι Τριοβάσαλοι άψογα στημένοι με 5 – 4 – 1 για 30΄ παίζοντας συντηρητικά   και αμυντικά έκλεισαν τους διαδρόμους προς την εστία τους και προσπαθούσαν με αντεπιθέσεις  να απειλήσουν την εστία του Ζούλια . Μετά το 30΄και την είσοδο του Μαρουδίτση Θεόδωρου η ομάδα των ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΩΝ άλλαξε τακτική, έγινε πιο επιθετική και με μεγαλύτερες απαιτήσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η   υψηλή απόδοση του Αλέκου Παπαχριστοδούλου στο β΄ημίχρονο, ο οποίος με τις ατομικές ενέργειες που έκανε, δείγμα της μεγάλης του κλάσης, το γκολ που έβαλε και οι μοναδικές ασίστ (πάρε βάλε) που έβγαλε στους συμπαίκτες του έγειραν την πλάστιγγα προς την μεριά της ομάδος των ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΩΝ. Το 2 – 0 στο 90+4 που πέτυχε ο Μαρουδίτσης ήταν το κερασάκι της τούρτας , αφού ο παραπάνω παίκτης παραλίγο να ήταν και ο μοιραίος για την ομάδα του με τα 2 δοκάρια που είχε ενώ το σκορ παρέμενε στο 1 – 0.

Πάνω κάτω η μπάλα, ο εξαιρετικός ρυθμός, η μεγάλη υπερπροσπάθεια των ποδοσφαιριστών, και οι μεγάλες ευκαιρίες που διαδέχονταν η μία την άλλη κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων αλλά και των αναπληρωματικών παικτών που παρακολούθησαν με μεγάλη αγωνία όρθιοι το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Εξαιρετική η διαιτησία του κ. Μάλλη Νικόλαου.

Διακριθέντες παίκτες από την ομάδα των ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΩΝ/ΠΟΛΛΩΝΙΩΝ ήταν όλοι οι παίκτες, που σαν…. «ΛΕΩΝΙΔΕΣ» όπως τους παρότρυνε συνεχώς ο τερματοφύλακας Αργυρίου τα έδωσαν όλα για την νίκη. Αν πρέπει να ξεχωρίσουμε κάποιους θα πρέπει να αναφέρουμε τον 48χρονο Μάλλη Μανώλη που δέσποζε το χώρο της άμυνας, τον αλάνθαστο Αργυρίου που κράτησε το μηδέν όταν χρειάσθηκε, τον Παπαχριστοδούλου (MVP του αγώνα)  που ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του στο β΄ημίχρονο, και τα πνευμόνια της ομάδος Πουλάκη και Βικελή. Από την νεανική ομάδα του Παμμηλιακού ξεχώρισε ο Καρολεμέας που ήταν ο κορυφαίος της ομάδος του,   ο Καμπανάρος, ο Ψαθάς, ο Ζούλιας Θ, και ο Ζούλιας Αγγελος.

triovasalos-pammiliakos-17-3-2013-1

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ:

5΄ Υποδειγματική αντεπίθεση των παικτών του ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΟΥ , μόνος του ο Jovani το σουτ του οποίου απέκρουσε εκπληκτικά ο Ζούλιας.

22΄ Εντυπωσιακή απόκρουση του Αργυρίου στην δεξιά του γωνία, από σουτ από το ύψος του πέναλτι του Άγγελου Ζούλια.

24΄ Νέα απόκρουση του Αργυρίου σε κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ πάλι από τον Ζούλια.

35΄ Σουτ από τον Μαρουδίτση κοντράρει τελευταία στιγμή στον Καρολεμέα.

55΄ ΓΚΟΛ!!! Κλέψιμο του Πουλάκη στο χώρο του κέντρου, ασίστ του Jovani στον Παπαχριστοδούλου o οποίος μόνος του με τον αντίπαλο τερματοφύλακα δεν δεν δυσκολεύθηκε να σκοράρει.

60΄ Φοβερή μπαλιά του Παπαχριστοδούλου στον Jovani το σουτ που εξαπέλυσε λίγο πάνω από το αριστερό γάμα.

64΄ Χαμένη ευκαιρία από τον Αγγελο Ζούλια , το σουτ του οποίου απόκρουσε ο Αργυρίου

66΄ Σουτ του Ψαθά λίγο έξω

67΄ Διπλή ευκαιρία για τον Παμμηλιακό με τον Ζούλια και τον Μπάλλα να μην μπορούν να σκοράρουν στην άδεια εστία.

75΄ Δεξί κάθετο δοκάρι μετά από ωραία ενέργεια του Μαρουδίτση.

80΄ Κεφαλιά του Αμαρίλντο λίγο πάνω από το δοκάρι.

86΄ Νέο κάθετο δεξί δοκάρι από τον Μαρουδίτση αφού είχε αποφύγει και τον Ζούλια και ήταν μόνος με την άδεια εστία. Η φάση προήλθε από καταπληκτική προσπάθεια του Νίνου Νίκου από τα αριστερά.

90+4 ΓΚΟΛ!!! Παρόμοια φάση με την προηγούμενη , αυτή την φορά και μετά από 2 δοκάρια ο Μαρουδίτσης σκοράρει και το παιχνίδι λήγει με μεγάλο νικητή την ομάδα των ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΩΝ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΘΕΣΗ

ΟΜΑΔΑ

ΑΓΩΝΕΣ

ΒΑΘΜΟΙ

ΓΚΟΛ

ΝΙΚΕΣ

ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

ΗTΤΕΣ

1.

ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ

12

31

48 - 17

10

1

1

2.

ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΟΙ

12

21

22 - 21

7

0

5

3.

ΤΡΥΠΗΤΗ

12

20

29 - 23

6

2

4

4.

A.O. KΙΜΩΛΟΥ

12

10

27 - 45

3

1

8

5.

BARCELIOMA

12

6

19 - 39

2

0

9

 

ΣΚΟΡΕΡ:

1ος σκόρερ παραμένει ο Γώργος Μπερερής   της ΚΙΜΩΛΟΥ με 20 γκολ.

Στην 2η θέση βρίσκεται ο Άγγελος Ζούλιας με 13 γκολ.

Στην 3η θέση βρίσκονται με 9 γκολ ο   Καμπανάρος Δημήτρης του ΠΑΣ και ο Μαρουδίτσης Θεόδωρος της ομάδος των ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΩΝ.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares