Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013 23:56

Έχασε βαθμό ο Παμμηλιακός. Νίκη για το Τριοβάσαλο/Πολλώνια

Σε ένα αγώνα που κυριάρχησε η δύναμη και οι άστοχες μεταβιβάσεις η ομάδα των ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΩΝ/ΠΟΛΛΩΝΙΩΝ εκμεταλλεύτηκε τις απουσίες της αντιπάλου ομάδος που παρατάχθηκε με σημαντικές ελλείψεις και με δύο γκόλ στο 38΄ από τον Jovani και στο 44΄ από τον Μαρουδίτση Θ. καθάρισε τον αγώνα χωρίς ωστόσο να ικανοποιήσει με την αποδοσή της.

milos-medousa-cafeΤο στείρο από φάσεις ά ημίχρονο ακολούθησε ένα πλούσιο σε φάσεις και θέαμα β΄ημίχρονο. Σε αυτό βοήθησε η άνοδος της απόδοσης των παικτών της ΡΕΜΒΗ/BARCELIOMA που προσπάθησαν σε μία γρήγορη μείωση του σκόρ για να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Αντί αυτού όμως στο 73΄σε γρήγορη αντεπίθεση της ομάδος των ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΩΝ/ΠΟΛΛΩΝΙΩΝ από υποδειγματικό συνδιασμό των Jovani Μαρουδίτση ο δεύτερος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και κλείδωσε την νίκη για την ομάδα του. Το μόνο που κατόρθωσε η Βarcelioma ήταν το γκόλ της τιμής με τον Πέρρο Χρόνη στο 90΄

Από τακτικής απόψεως και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με 4-4-2. Η ομάδα των ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΩΝ/ΠΟΛΛΩΝΙΩΝ σε ένα ακόμη αγώνα βασίσθηκε στον καλό άξονα που διαθέτει και στην ποιότητα των παικτών της, υστερώντας απελπιστικά σε ένα ακόμη αγώνα σε ανάπτυξη από τα πλάγια αφού τόσο Λιακάκος όσο και ο Μάλλης υστέρησαν στο δημιουργικό κομμάτι. Η άριστα στημένη ομάδα της ΡΕΜΒΗ/BARCELIOMA προσπάθησε μόνο με μακρινές μπαλιές να αξιοποιήσει τον ταχύτατο φόρ που διαθέτει τον Γιάννη Μάλλη, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

8΄ Ωραία ενέργεια του Μάλλη Ιωάννη ο οποίος αφού πέρασε 3 αντιπάλους το σουτ που εξαπέλυσε απέκρουσε ο Πρεβενάς.

15΄ Μονοκόματο σούτ του Παγώνη πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι του Σπαντίδη

38΄ ΓΚΟΛ Εντυπωσιακό γκόλ από τον Jovani ο οποίος με μονοκόματο βολέ έξω από την περιοχή κάρφωσε την μπάλα στην γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Σπαντίδη

44΄ ΓΚΟΛ Υποδειγματική αντεπίθεση των παικτών των ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΩΝ/ΠΟΛΛΩΝΙΩΝ και άριστο πλασέ από τον Μαρουδίτση Θ. αναγκάζει τον πολύ καλό γκολκίπερ της ΡΕΜΒΗ/BARCELIOMA να ξαναμαζέψει για 2η φορά την μπάλα από τα δυχτια.

51΄ Σωτήρια απόκρουση με το κεφάλι πάνω στην γραμμή από τον Παγώνη σε πλασέ του Γιάννη Μάλλη στερεί την μείωση του σκόρ .

65΄ Μακρινό σουτ του Μάριου Βικελή εξω από το αριστερό γάμα του Σπαντίδη.

68’ Διαμαρτυρία των παικτών της ΡΕΜΒΗ/BARCELIOMA για φάση που μυρίζει πέναλτι.

73΄ Και ενώ δεν έχουν καταλαγιάσει οι αντιδράσεις για την παραπάνω φάση νέα υποδειγματική αντεπίθεση των παικτών των ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΩΝ/ΠΟΛΛΩΝΙΩΝ καταλήγει σε γκόλ από τον εκρηκτικό Θοδωρή Μαρουδίτση μετά την φοβερή ασίστ του Jovani.

81΄ Ατομική ενέργεια και σούτ από τον Jovanι διώχνει δύσκολα ο Σπαντίδης ο οποίος απέδειξε σε αυτή την φάση γιατί θεωρείται ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στο νησί.

83΄Μετά από εκτέλεση φάουλ του αειθαλή Ν. Μάλλη κεφαλιά του αφύλακτου Βασίλη Βελετά φεύγει ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Αργυρίου.

90΄Αντεπίθεση των παικτών της ΡΕΜΒΗ/BARCELIOMA και ασθενή επέμβαση του Αργυρίου σε σούτ του Μάλλη Ιωάννη δίνει την ευκαιρία να γραφθεί στους σκόρερ και ο 16χρονος Πέρρος Χρόνης πετυχαίνοντας το γκόλ της τιμής για την ομάδα του, παραβιάζοντας την εστία των ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΩΝ/ΠΟΛΛΩΝΙΩΝ μετά από 270 αγωνιστικά λεπτά.

Ο σκόρερ των 2 τερμάτων θ. Μαρουδίτσης, ο δημιουργός και εκτελεστής Jovanι, ο Βικελής Μάριος ο οποίος δέσποζε στο χώρο του κέντρου και ο Ραπανάκης Ανδρέας ήταν οι παίκτες που διακρίθηκαν περισσότερο από την ομάδα των ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΩΝ/ΠΟΛΛΩΝΙΩΝ, ενώ ο τερματοφύλακας Σπαντίδης, ο Κυρίτσης Ελευθέριος, ο Βελετάς Βασίλης ο   Μάλλης Ιωάννης και ο αειθαλής Μάλλης Νικόλαος διακρίθηκαν από την ομάδα της ΡΕΜΒΗ/BARCELIOMA.

Άριστη με μία αμφισβητούμενη αλλά δύσκολη φάση η διαιτησία του Μαθιουδάκη Γιώργου και των εποπτών Κουλακιώτη Στέλιου και Κλάιντι Μίτσι.

Συνθέσεις Ομάδων:

ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΟΙ/ΠΟΛΛΩΝΙΑ:

Προπονητής: (Μαρκιανίδης Παναγιώτης)

Σαράντος Πρεβενάς, Ανδρέας Ραπανάκης, Λίλλης Κώστας, Μαθιουδάκης Γεώργιος, Μάλλης Μανώλης, Βικελής Μάριος, Λιακάκος Νικόλαος (Κάλλης Αντώνιος) Κοτσίκας Νικόλαος (Σοκόλ ) (Μωραίτης Παύλος) Φρόκου jovani, Μαρουδίτσης Θοδωρής, Παγώνης Θοδωρής.

ΡΕΜΒΗ/BARCELIOMA:

Προπονητής: (Μάλλης Νικόλαος)

Σπαντίδης Δημήτριος, Σοφικίτης Βασίλειος, Βήχος Αντώνιος (Μακρής Μίλτος), Μαθιουδάκης Γιώργος, (Μπουτίνας Σπύρος) Κυρίτσης Ελευθέριος , Χρόνης Πέρρος, Μάλλης Ιωάννης, Μάλλης Νικόλαος, (Φροξυλιάς Ιωάννης) Μουστάκας Νικήτας, Βελετάς Βασίλειος, Μπουτίνας Ανδρέας.

 

Στο χθεσινό παιχνίδι μεταξύ Παμμηλιακου και Τρυπητής έληξε 1-1 και ήταν οι πρώτοι χαμένοι βαθμοί της ομάδος του Παμμηλιακού που αγωνίζεται στο τοπικό.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares