Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2013 09:55

Η 7ης αγ. στην Μάρπησσα με ντέρμπυ και μεταγραφές!

Τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα 5χ5 στην Μάρπησσα. Για άλλη μια εβδομάδα ο κόσμος δίνει βροντερό παρών και τις δυο μέρες.

 

Από την αρχή του πρωταθλήματος πολλοί περίμεναν το ντέρμπι μεταξύ των ομάδων LONG LAKE-VOLCANO, τις θεωρητικά πιο δυνατές ομάδες στο πρωτάθλημα.

 

Πιο δυνατές στα χαρτιά και στα ονόματα των παιχτών που διαθέτουν, ικανοί να προσφέρουν στους θεατές όμορφες ποδοσφαιρικές βραδιές. Στο συγκεκριμένο ματς δεν ήταν κανένας σε καλή μέρα. Με δύο πρόσωπα παρουσιαστήκαν οι δυο ομάδες, ένα καλό και ένα άσχημο.

Με ωραία μπάλα και χωρίς φάσεις στο α’ ημίχρονο, με πολλά νευρά και καθόλου κάλο ποδόσφαιρο στο β’, δεν κατάφεραν να μας δείξουν αυτά που ξέρουν.

podosfairo-marpissa-5-5-nykterides-marp-2

Θέαμα με τεράστιο ήθος μας πρόσφεραν έως τώρα οι ποιο αδύναμες ομάδες αυτού του πρωταθλήματος και όχι τα φαβορί όπως περιμέναμε. Αυτό έγινε και σε αυτή την αγωνιστική.

 

Έτσι η συνεχεία αναμένεται συναρπαστική με τις μισές ομάδες να διεκδικούν το πρωτάθλημα και τις υπόλοιπες για μια καλύτερη θέση στον βαθμολογικό πινάκα.

 

Την επόμενη εβδομάδα οι διοργανωτές δίνουν την δυνατότητα στις ομάδες να ενισχυθούν με μεταγραφές για την συνεχεία του πρωταθλήματος και του κυπέλου που ακολουθεί, περιμένοντας κι’ άλλους παριανούς ποδοσφαιριστές να έρθουν να παίξουν ποδόσφαιρο στην διοργάνωση για τα 50 χρόνια του συλλόγου της Μάρπησσας.

 

 

Την εβδομάδα που ξεκινά θα γίνουν τα ανεβλήθην παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής (λόγω καιρού) παιχνίδια που θα κρίνουν και τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.

 

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής

 

ΔΡΥΟΣ – ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ                 6 - 4

Κ.Τ.Ε.Λ - ΜΑΥΡΑ   ΧΑΛΙΑ             6 - 7

LONG LAKE - VOLCANO             3 - 5

ΤΣΙΠΟΥΡΑΪΚΟΣ - ΑΠΟΣΥΡΣΗ     6 - 7

 

 

Επόμενα παιχνίδια   ( από αναβολή λόγω καιρού)

 

VOLCANO

ΔΡΥΟΣ

30/01/13 ΩΡΑ 18:00

ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ

ΜΑΥΡΑ     ΧΑΛΙΑ

       30/01/13 ΩΡΑ19:30

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares