Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2012 09:21

Πολλά γκολ από Τριοβασάλων - Πολλωνίων και την Κίμωλο

podosfairo milos pasA-pasB 2011

Πλούσιο σε γκολ και θέαμα ήταν το χθεσινό φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδα των Τριοβασάλων - Πολλωνίων και την Κίμωλο με το τελικό σκορ να είναι 5-5 με μία πολλά υποσχόμενη εμφάνιση από την νεοσύστατη ομάδα από την Μήλο.


milos-milos-lifeΣτα πρώτα λεπτά του αγώνα οι Τριοβάσαλοι –Πολλώνια κατάφεραν να προηγηθεί μεσκορ 2-0 αλλά η ομάδα της Κιμώλου γύρισε το σκορ υπέρ της ευστοχώντας και στα 3 πέναλτι που κέρδισε.
Η ομάδα των Τριοβασάλων – Πολλωνίων αντέδρασε και έφερε στα ίσα το παιχνίδι πετυχαίνονται ένα τέρμα ακόμη διαμορφώνοντας το σκορ σε 3-3.
Αρκετά απρόσεκτη φαίνεται πως ήταν οι Τριοβάσαλοι-Πολλώνια στην άμυνα τους αφού παραχώρησαν ένα ακόμα πέναλτι δίνοντας την ευκαιρία στην Κίμωλο να μπει και πάλι μπροστά. Ευκαιρία που δεν άφησε ανεκμετάλλευτη κάνοντας το 3-4.
Για άλλη μία φορά οι Τριοβάσαλοι-Πολλώνιοα βγήκαν στην αντεπίθεση καταφέρνοντας να σκοράρουν δύο φορές ακόμα και ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 5-4.
Το πάθημα δεν  έγινε μάθημα για την άμυνα  των Τριοβασάλων-Πολλωνίων που υπέπεσαν και σε πέμπτο πέναλτι που η Κίμωλος εκτέλεσε εύστοχα διαμορφώνοντας το τελικό 5-5.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares