Τρίτη, 15 Μαΐου 2012 16:12

Tελικό η Volcano-gracias la Kourounia στο Πάνθεον

H Volcano επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και νικώντας 6-5 την Λα Κουρουνια, μετά από συγκλονιστικό αγώνα, πέρασε στον τελικό.

Οι Αντιπαριώτες μετά την βαριά ήττα τους στον πρώτο αγώνα, κατέβηκαν αποφασισμένοι να δείξουν την αξία τους και τα κατάφεραν, με αποτέλεσμα να κοντράρουν στα ίσια τους αντίπαλους τους και να προσφέρουν στους θεατές ένα παιχνίδι, που θα μείνει σε όλους αξέχαστο.
Με μεγάλη συγκέντρωση, παθός και μαχητικότητα, έχασαν στο τελευταίο κυριολεκτικά λεπτό της παράτασης το παιχνίδι και μάλιστα από δικό τους λάθος, προϊόν της κούρασης, σωματικής και μυαλού, από την υπερπροσπάθεια.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΛΑ ΚΟΥΡΟΥΝΙΑ προηγήθηκε δυο φορές, αλλά το ισόπαλο 2-2 ήταν το τελικό σκορ. Στο δεύτερο η VOLCANO, ξέφυγε 2 φορές με 4paros-vacations-1-2 και 5-3, αλλά ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση με τελικό σκορ 5-5.Και ενώ όλοι περίμεναν τα πέναλτι, έγινε το λάθος και μπήκε το νικητήριο γκολ, με τρόπο επαναλαμβάνουμε άδοξο..

Αυτό που έμεινε στο τέλος ήταν η ανακούφιση των νικητών, που μάλλον δεν περίμεναν τέτοια αντίσταση, αλλά και η γλυκεία λύπη των χαμένων, που έφυγαν με ψηλά το κεφάλι.

paros-adonis

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares