Δευτέρα, 05 Μαρτίου 2012 09:43

13η αγωνιστική στην Σίφνο με νίκες για Αρτεμώνα και Ταυρους

peirates-pan8ires-1-2012

13η αγωνιστική στην Σίφνο με νίκες των Ταυρων και του Αρτεμώνα. Ισοπαλία η Μερόπη με τους Πειρατές.

Πάνθηρες - Ταύρου: 1 - 12

Γκολ:

(Πάνθηρες):Διαρεμές Θοδωρής. 
(Ταύροι): Μαργιάνος Βασίλης (4), Δεπάστας Νίκος (4), Ατσόνιος Αντώνης (3), Καλογήρου Αντώνης.
William Hill Sports

 

Σε ένα παιχνίδι που έκρινε κατά πολύ την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος οι Ταύροι είχαν ένα εύκολο βράδυ απέναντι στους Πάνθηρες που σε αυτό το παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να μας αποδείξουν ότι θα έχουν ενεργό ρόλο στα play-off αλλά εις μάτην...
Το παιχνίδι ξεκίνησε -όπως τα περισσότερα φέτος- αναγνωριστικά με τον Νικηφόρο Γκούμα να δείχνει ότι "το πνεύμα μεν πρόθυμο αλλά η σαρξ δε ασθενής'' και τους Ταύρους να εκμεταλλεύονται το "playstation" παιχνίδι τους και να προηγούνται στο 15' με 0-2 με τον Αντώνη "Πλύντη" Καλογήρου και τον Βασίλη "Λαμόγιο" Μαργιάνο ο οποίος έκανε -άγνωστο γιατί- το πιο παραγωγικό του παιχνίδι παίζοντας όπως πάντα λίμπερο. Κάπου εκεί οι δύο φάσεις εξ επαφής του πάντα επικίνδυνου Γκούμα δεν έγιναν γκολ οδηγώντας μας στη λήξη του ημιχρόνου.


Στο δεύτερο μισό οι Πάνθηρες ξεκίνησαν δυνατά και συγκροτημένα χάνοντας πάλι μια-δύο κλασσικές ευκαιρίες αλλά όταν παίζεις με τους πρωτοπόρους δεν πρέπει να μένεις στις ευκαιρίες. Έτσι οι Ταύροι υπό την άψογη καθοδήγηση του αρχηγού τους Γιώργου "Ζοζέ" Χρύσου από το τέρμα επανέφεραν την "τριγωνομετρία" στην μπάλα κάνοντας "μάγκες" τον Βασίλη Μαργιάνο και τον Νίκο Δεπάστα ο οποίος έχει πάρει φόρα και σκοράρει ακατάπαυστα βάζοντας πλώρη εύκολα για πρώτος σκόρερ. Μετά από 3-4 γκολ το παιχνίδι απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα και μόνο τα σκληρά μαρκαρίσματα του Θοδωρή Διαρεμέ αλλά και το γκολ του ίδιου με ξερό σουτ από το κέντρο έδιναν ουσία στο θέαμα...


Στα αξιοσημείωτα η παρακολούθηση του αγώνα από τον πάγκο του σταρ της ομάδας Χρήστου "Savio" Σαβιολίδη ο οποίος ελέω ενός πιασίματος στον αυχένα δεν κατάφερε να αγωνιστεί και να δώσει την ευκαιρία στους Πειρατές που περίμεναν στη γωνία τυχόν στραβοπάτημα των Ταύρων ώστε να πατήσουν κορυφή...

 podosfairo-sifnos-2012-2

Απάλευτοι - LMS (Atletico Αρτεμώνα): 4 - 6

Γκολ:
(Απάλευτοι): Κατζηλιέρης Αντώνης, Σταυριανός Δημήτρης, Χρύσος Αντώνης, Καργιός Νίκος.

(LMS): Ατσόνιος Άγγελος (3), Λουκατάρης Γιαννούλης (2), Ατσόνιος Γιώργος.


Η αγωνιστική άνοδος των LMS ήταν εμφανής στο γήπεδο τους τελευταίους αγώνες, αλλά όχι και στο αποτέλεσμα. Έφτασε όμως, έστω και αργά το πλήρωμα του χρόνου. Με μια μεστή εμφάνιση κέρδισαν χωρίς να νιώσουν τεράστια πίεση τους "light" Απάλευτους οι οποίοι διανύουν μια περίοδο αγωνιστικής κάμψης...


Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια με τον Άγγελο "Τανκ" Ατσόνιο να πιάνει στον ύπνο την άμυνα των Απάλευτων με τη σέντρα. Το γκολ αυτό έβαλε αλατοπίπερο στο παιχνίδι από την αρχή. Οι Απάλευτοι προσπάθησαν για την ισοφάριση πιεστικά αλλά στην τελική προσπάθεια τα χαλούσαν αφού έστειλαν 4 φορές τη μπάλα στο δοκάρι μέχρι ο Νίκος Καργιός με πλάγιο σουτ να ισοφαρίσει. Αλλά οι LMS δεν ίδρωσαν. Σε μια φάση "Τρίγωνο των Βερμούδων" η μπάλα χάθηκε προς στιγμή αφού με αλλεπάλληλες πάσες Μανόλης Λεμπέσης και Άγγελος Ατσόνιος έστρωσαν τη μπάλα στον Γιώργο Ατσόνιο που πλάσαρε προ κενής εστίας για να κάνει το 1-2. Στη συνέχεια το "αγέρωχο άτι'' Αντώνης "Κατού" Χρύσος πήρε το όπλο του και με έναν καλπασμό από το ένα κόρνερ στο άλλο πήρε την μπάλα την κατάλληλη στιγμή και την έστειλε συστημένη στα δίχτυα των LMS.
Αλλά όπως είπαμε και πριν δεν ήταν η μέρα που οι LMS θα ίδρωναν. 

Σε μια φάση που το τέρμα των Απάλευτων Αντώνης Κατζηλιέρης έπιασε τη μπάλα έξω από την περιοχή ο Μανόλης Λεμπέσης εκτέλεσε το φάουλ σε χρόνο dt δίνοντας την ευκαιρία στον Άγγελο Ατσόνιο να χριστεί σκόρερ για δεύτερη φορά. Αλλά σαν να μην έφτανε αυτό, το σέντερ φορ ολκής Γιαννούλης Λουκατάρης ήθελε και αυτός να χριστεί σκόρερ πριν το ημίχρονο και με μακρινό σουτ τα κατάφερε κάνοντας το σκορ 2-4.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σίμος "Τουρού" Ποδότας μπήκε στον αγώνα θορυβημένος από το αποτέλεσμα και ενώ ήταν εκτός λόγω τραυματισμού μήπως και μαζέψει τα ασυμμάζευτα αλλά μάταια αφού λίγο μετά ο Άγγελος Ατσόνιος ύστερα από υποδειγματική αντεπίθεση έκανε το 2-5 πλασάροντας εξ επαφής. Ο Δημήτρης Σταυριανός με ωραίο πλάγιο σουτ έκανε το 3-5 και ο Γιαννούλης Λουκατάρης εκθέτοντας τα στόπερ κατέβασε τη μπάλα, έκανε μια προσποίηση έστειλε για "βρούβες" τον αμυντικό και τη μπάλα στα δίχτυα των Απάλευτων για το 3-6. Ο Αντώνης Κατζηλιέρης κατάφερε λίγο πριν το τέλος να νικήσει τον πραγματικά ανίκητο στο τελευταίο τέταρτο Αντώνη Κορακή για το 4-6.
Οι LMS έδειξαν ότι άδικα μένουν εκτός play-off (όπως έχουν τα πράγματα τώρα) αλλά πληρώνουν το πολύ κακό τους ξεκίνημα και οι Απάλευτοι ότι περνάνε μια περίοδο ντεφορμαρίσματος που πρέπει να ξεπεράσουν αν θέλουν να έχουν τύχη στα επερχόμενα play-off...

 

 

 

Μερόπη - Πειρατές: 4 - 4

Γκολ:
(Μερόπη): Μουτσάκης Νίκος (4).

(Πειρατές): Μπελιός Ντίνος (3), Ποντίκης Δημήτρης. 


Η πρώτη ισοπαλία του φετινού πρωταθλήματος είναι γεγονός!

Μια αγωνιστική πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας Μερόπη και Πειρατές μοιράστηκαν πόντους και εντυπώσεις σε ένα παιχνίδι που συγκέντρωσε πολύ κόσμο στις Καμάρες ελέω των ονομάτων των δύο ομάδων αλλά και του αντί Μεροπικού αισθήματος αρκετών...

Ο αγώνας ξεκίνησε δυνατά όπως όλα και η Μερόπη προηγήθηκε με τον Νίκο Μουτσάκη που βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα και έκανε πολλές ατομικές κινήσεις στην επίθεση τελειώνοντας φάσεις, σπάζοντας τη μπάλα δεξιά και αριστερά.

Όπως πάντα όμως οι Πειρατές αντέδρασαν και ισοφάρισαν το ματς μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας μεταξύ Γρηγόρη Λεμπέση και Ντίνου Μπελιού με τον τελευταίο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια και αφού με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δύο κάθετα δοκάρια, ο Δημήτρης Ποντίκης με ένα αριστερό σουτ από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 1-2. Ο συνήθης ύποπτος Νίκος Μουτσάκης έκανε το 2-2 σε μια αντεπίθεση, και αχόρταγος όπως ήταν μετά από λανθασμένες εκτιμήσεις των αμυντικών των Πειρατών δεν χάρισε "κάστανα" και έκανε το 3-2 με κοντινή προβολή. Στην επόμενη φάση ο Γρηγόρης Λεμπέσης απέδειξε γιατί είναι αμυντικός κλάσης διώχνοντας πάνω στη γραμμή τη μπάλα. Δύο φάσεις μετά ξανά ο Ντίνος Μπελιός έκανε το 3-3 με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή αλλά δεν έμεινε εκεί. Ο Αλέξανδρος "Αλέ" Κίτσαλης με μια μπαλιά που έκοψε την άμυνα της Μερόπης σαν βούτυρο τον έβγαλε "τετ α τετ" και με αριστοτεχνικό εξωτερικό πλασέ έστειλε τον τερματοφύλακα της Μερόπης για "χόρτα" κάνοντας το 3-4. Σκορ που μπορούσε να μην είναι σκορ ημιχρόνου αν ο Γιώργος "Τουρίστας" Κασιώτης απ' την ομάδα της Μερόπης δεν έστελνε εξ επαφής τη μπάλα προ κενής εστίας στο κάθετο δοκάρι.

William Hill Sports
Στο δεύτερο ημίχρονο κυρίως οι Πειρατές είχαν κατοχή με αλλεπάλληλες πάσες και η Μερόπη έπαιζε με αντεπιθέσεις αλλά τα 6-7 (με πρόχειρο μέτρημα) δοκάρια και ο υπερβολικός αλτρουισμός των παιχτών τους, τους στερούσαν το γκολ που δικαιούνταν βάση απόδοσης. Και επειδή η μπάλα τιμωρεί, ο Νίκος Μουτσάκης έκανε το 4-4 12' πριν το τέλος, βάζοντας φωτιά στο ματς. 

3' πριν το τέλος και ενώ πάλι ο Νίκος Μουτσάκης έβγαινε "τετ α τετ" ο Σπύρος Λεμπέσης τον έριξε κάνοντας ένα σκόπιμο φάουλ που γλίτωσε τους Πειρατές από τα χειρότερα!

Η Μερόπη πίεσε στο τέλος αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει με το αποτέλεσμα να αφήνει ικανοποιημένους εν μέρει τους Πειρατές αφού έτσι εξασφάλισαν κατά τα φαινόμενα τη δεύτερη θέση αφήνοντας τη Μερόπη να παλέψει με τους Απάλευτους στην τελευταία αγωνιστική για τις θέσεις 3-4.

 

Εδώ να αναφέρουμε ότι ο αγώνας Γεν. Λύκειο-Κουρουνάκια αναβλήθηκε αφού τα Κουρουνάκια διεγράφησαν από το πρωτάθλημα λόγω της μη παρουσίας τους κατ' εξακολούθηση στους αγώνες του πρωταθλήματος.

Μαζί με τα Κουρουνάκια αφαιρέθηκαν από όλες τις ομάδες οι βαθμοί που είχαν από τα μεταξύ τους παιχνίδια καθώς και τα γκολ που είχαν πετύχει οι παίχτες τους με τη συγκεκριμένη ομάδα από τον πίνακα των scorers.

 

Άρθρα: Ντίνος Μπελιός

Επιμέλεια: Χρήστος Βασάλος

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares