Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011 15:53

Πρωτιά στα σχολεία της Νάξου το Λύκειο Χώρας….

gen_tra-xwras

Πριν από λίγο έληξε  ο σχολικός αγώνας μεταξύ στο Γενικό Λύκειο της Τραγαίας και το Γενικό Λύκειο της Χώρας Νάξου, που έγινε στο γήπεδο της Τραγαίας  ΄΄Νίκος Βλακός΄΄. Νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα του Λυκείου Χώρας με 0-5.

Το άξιζαν

Ανώτερο κατά όλη την διάρκεια του παιχνιδιού το Λύκειο της  Χώρας και χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερη αντίσταση, κατάφερε να σκοράρει πέντε (5) φορές με τους,  Χαριζάι, Σεργη Κ., Μπαλατζία, Μπανακάκη, Ζάνο και παράλληλα να κρατήσει την εστία του ανέπαφη. Πανηγυρίζοντας την πρόκριση του στην επομένη φάση του θεσμού .

Στο τέλος του αγώνα το Γεν. Λύκειο της Χώρας ήταν αυτό που πανηγύρισε την πρόκριση του στην επομένη φάση του θεσμού των σχολικών πρωταθλημάτων πιθανότερος αντίπαλος στην επομένη φάση θα είναι η ομάδα που θα προκριθεί από τα Λύκεια της Πάρου.

lykeio_tragaias-lykeio_xwras

Ο αγώνας

Το παιχνίδι και των δυο ομάδων στην αρχή ξεκίνησε δυνατά και μόλις στο 3’λεπτο του αγώνα  μετά από κάθετη μπαλιά του Ψαρρά ο Καπίρης βρεθεί απέναντι στον Σέργη ο οποίος αστοχήσε η ομάδα του Κατσούλη δεν ανησύχησε και απάντησε στο 14Ο λεπτο του αγώνα, όπου  μετά από ένα κόρνερ του Μπανακάκη ο Χαριζάι πετάχτηκε στο σημείο του πέναλτι και «κάρφωσε» την μπάλα στα δίχτυα του Λεγάκη κάνοντας, το 0-1 για την ομάδα του.

Η ομάδα του Λυκείου  Τραγαίας μετά από το γκολ, έκανε προσπάθειες για να ισοφαρίσει, χωρίς όμως να καταφέρει κάτι ουσιαστικό  και δεν έφτανε αυτό, στο 29ο Σέργης εκμεταλλεύτηκε αδράνεια στο κέντρο της άμυνας, πετυχαίνοντας  το δεύτερο (2Ο) γκολ για την ομάδα του.

Το τρίτο γκολ δεν άργησε να έρθει και μετά από 5 και συγκεκριμένα στο 34Ο ο Μπαλατζία με άψογη απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-3, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου .

lykeio_tragaias-lykeio_xwras_3

Η επανάληψη μετά το 0-3 του πρώτου ημιχρόνου, απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, με την ομάδα του Μανώλη Κατσούλη να χάνει πολλές ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμα της  και την ομάδα του Λυκείου Τραγαίας να περιορίζετε στης ατομικές προσπάθειες του Ψαρρά και του Λιόφαγου, οι οποίοι ήταν και οι καλύτεροι από την πλευρά του Λυκείου της Τραγαίας.

Τα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου  σημειωθήκαν από τον Μπανακάκη με πέναλτι και τον Ζανο από ατομική ενεργεία. Έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 0-5 υπέρ του Λυκείου Χώρας

Διακριθέντες για το Γενικό της Τραγαίας: Λιόφαγος, Ψαρράς

Διακριθέντες για το Γενικό της Χωρας: Μπανακάκης, Καρελέμογλου

Συνθέσεις

Γενικό Λύκειο Τραγαίας(Σιδερή): Λεγάκης(Βασιλάκης), Νυκτερής(Μανιός), Κρητικός, Μπαρδάνης, Τσάφος, Λιόφαγος, Ψαρράς, Μπαρδάνης Γ.(Μανωλάς), Κάγκανης(Δερλερές), Τσακωνιάτης, Καπιρης.

Γενικό Λύκειο Χώρας(Κατσούλης): Σέργης, Καρελέμογλου, Χαριζάι, Κασέμι,Τζαβές, Βιλαντώνης, Ζάνος,(Μπάκαλος)Μπαλατζία, Ζεργης Κ.,(Αδερφουλάκος),Μπανακάκης, Στρούβαλης,(Ψαρρός)

Ακολουθούν φωτογραφίες από τον αγώνα

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares