Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2024 18:47

Σημαντική νίκη για την Γυναικεία Ομάδα της ΑΕ Μυκόνου

Η Γυναικεία ομάδα της ΑΕ Μυκόνου πήρε τη νίκη (2-1) απέναντι στις Πόντιες Δραπετσώνας και πλέον βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του 3ου ομίλου της Β' Εθνικής Κατηγορίας.

Το παίχτριες του Σπύρου Ξένου παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο κατάφεραν πάρουν μια σημαντική νίκη με σκορ 2-1. Το πρώτο γκολ της αναμέτρησης πέτυχε η Νιούλαντ με εκτέλεση φάουλ λίγο πιο πίσω από το κέντρο, η τερματοφύλακας της ΑΕΜ υπολόγισε λάθος την πορεία της μπάλας η οποία και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 14' με αντικανονικό μαρκάρισμα στην Πρέκα η ομάδα των Κυκλάδων κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε η Γουλίαμ, και η ίδια παίκτρια έδωσε προβάδισμα στο σκορ, πάλι από 11' βήματα αυτή τη φορά με ανατροπή της Ναντούμπε μέσα στη μεγάλη περιοχή.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ρούσσος με βοηθούς του κ.κ. Σαργολόγο και Κοκτσίδη

ΑΕ Μυκόνου (Ξένος): Κατσονούρη, Χουτουριάδου (86' Μεσάκου), Ευστρατίου, Πρέκα, Ναντουμπέ, Μουτσολάρη, Κουκά (65' Γιαννοπούλου), Ντόκου, Γιοχάλα (82' Αδάμ), Τσαγκαλίδου, Γουλίαμ

Πόντιοι Δραπετσώνας (Διαβανέ): Παπαντέσκου, Καραμήτρου, Καράτση (86' Λωρίτη), Κωστούρου, Νιούλαντ, Νέιγκελ, Καραντώνη, Ντελλάκη, Ντέιβι, Τσέλα, Καραϊωσηφόγλου (59΄Σαραντούλια)

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares